Lányok, mit szólnátok ha az új osztályotokban az első nap előtettek öltözne át egy fiú?
Középiskolás éveink alatt mi nem jártunk ki a mosdóba, mindig a teremben öltöztünk vetkőztünk, ha kellet, például ünneplőből/be vagy akár tesi órára is. Annyira természetes volt a dolog, meg persze évek alatt összeszoktunk. Ráadásul lány osztály volt, szóval csak páran voltunk fiúk. Valószínűleg most is ilyen lesz a nemek felosztása.
Csak kíváncsi vagyok a reakciókra. :D Dehogy már a budiba öltözzek az milyen már, nem is lehet normálisan. Mert valószínűleg öltönyt húzok, szeretek elegánsan kinézni meg minden, de jobb lesz átöltözve szerintem, főleg a meleg miatt is. Vagy maradjak úgy egész nap? Elvégre nem lány vagyok, hanem fiú, semmi olyat nem fognak látni, felnőtt létükre, meg nem kell nézni.
20F
"Ráadásul lány osztály volt, szóval csak páran voltunk fiúk"
Micsoda mázlista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!