Tényleg létezne ilyen megérzés? 2 éves lányomnál?
tényleg vannak olyan gyerekek akik megérzik a közeli hozzátartozó halálát( nagyapja halála előtt két héttel meglátogatott minket egész nap a gyerek le se szállt a nagyapjáról. . halála napjának este nmeg a gyerekem nem akart a szobájába aludni hanem csak apa apa és apa.(férjem apja halt meg aznap éjjel 3 kor)
illetve egész éjjel akkor alig aludt ö is és én is fél órákat aludtunk
Barátnőmék gyereket akartak, már 3-4 hónapja próbálkoztak, de semmi. Aztán egyik délután, amikor a szomszédban voltak. A szomszéd 2 éves kisfia megsimogatta barátnőm hasát és közben azt mondta hogy: "Nemsokára lesz egy fiú játszótársam, megyünk majd együtt vonatozni."
Rá 5 napra pozit tesztelt és tényleg fia született.
Egyébként szerintem, ha valaki felnőttként sem veszi túl komolyan magát és kissé gyerek/álmodozó lelkivilágú, plusz társul hozzá pici ember ismeret is. Annál ezek a dolgok megmaradnak. Nem ennyire élesen ugyan, de több megérzése lesz mint másoknak.
Én pl. szoktam figyelni az emberek apróságait és megállok megszagolni a virágokat is. Hülyének néznek sokszor, viszont olyanokat is észre veszek, amiket mások csak akkor ha már bekövetkezett.
Szia!
A fiam két éves volt,amikor a szemközti ház lakója meghalt!Aznap este a fiamat lefektettem,elmondtam egy mesét,adtunk egymásnak egy jó éjt puszit,majd az arcom mellett elbámulva közölte velem,hogy itt van a Jancsi bácsi!Sem én,sem a párom nem mondott neki semmit a szomszédról,egyébként sem beszélgettünk az öregről!
Könnyen lehet,hogy amit,mi elfelejtettünk vagy "híres",elemző gondolkodásmódunkkal elfedtünk és legfeljebb megérzésként van jelen az életünkben,az a gyerekeknél tisztábban,akár vizuális élményként jelentkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!