Megérzés lenne? Mit gondoltok?
Van valaki aki évek óta nem megy ki a fejemből ,és időről időre feltör az érzés hogy ezzel az emberrel találkozni fogok .De nem tudom eldönteni h csak a tudatom szórakozik velem v tényleg létezik ilyen megérzés ?
(feleslegesen reménykedni nem akarok ,az téves út lenne ,viszont ez az erős érzés hát leírhatatlan bennem)
Szia!
Nem tudom hogy van-e vagy volt-e bármilyen kontaktod is ezzel az emberrel..De leírom az én tapasztalatom:) Nekem is vannak nagyon dúrva megérzéseim,van hogy csak elolvasom a horoszkópom poénból és tényleg bekövetkezik(nem csak bebeszélem).Aztán van valaki akit évek óta nem bírom kiverni a fejemből,és van hogy nagyon-nagyon erősen rágondolok(pedig nem akarok rágondolni),és olyankor tényleg meglátom,véletlenül összefutunk,pedig fővárosban lakom...Van aki erre csak azt mondja szerencsés/étlen véletlen van aki pedig azt,hogy ez sorsszerűség.
Ha érzed,hogy van dolgod az illetővel,akkor valahogy csak összejön!
Köszönöm szépen a válaszokat !
Első: igen az ilyen találkozásokat én is sorsszerűnek gondolom.
Második válaszoló: nem akarom misztifikálni ,csak tisztán akarok látni ezért írtam ki .
Annyi emberrel találkoztam már és mégis ő a kb egyetlen aki ekkora érzelmi hatást gyakorolt rám ..és évek és új ismeretségek óta csak ez az érzés fel tőr h találkoznunk kell(de én tudat felett ,mondjuk úgy józan ésszel pont h nem akarnék :S)
Hát ennyi, nem tudom ,azért köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!