Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezen most miért kell ennyire...

Ezen most miért kell ennyire kiakadni?

Figyelt kérdés

Nem teljesen ide tartozik, amiért bocsánatot kérek. Volt manapság ez az Amanda Todd-os ügy, dolog. Barátnőim teljesen le vannak sújtva, felháborodva. Engem "hidegen" hagy... Vagyis azokat az embereket, akik idejuttatták őt, elítélem... de valahogy mélyebben nem tudott megérinteni. Barátnőim szerint nem is vagyok ember. Szerintetek?

15/l

2012. okt. 17. 18:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek veled. Szánalmas vagy és emellett nevetséges.
2012. okt. 19. 17:25
 32/41 anonim válasza:
84%
29:-es azt hiszem vissza vehetsz a pofádból... Jó persze sajnálom szegény lányt, de lássuk be najív volt. nem kellett volna a melleit mutogatni valaki másnak, de ahogy ki derül nem csak azt mutogatta meg... Meg mondhatom "szép" hogy 13 vagy hány évesen le fekszik egy 30-éves pasassal mondjuk a pasas se komplett, meg azok se akik emiatt bántalmazták de lássuk be ezt magának köszönheti, ha ennyire békét akartok neki akkor az egész témáról le kell szállni. Most akkor lehetne beszélni arról a svéd gyerekről aki felkötötte magát az érettségi maitt. azt mért nem sajnálja senki?? Jó persze lehet mondani hogy nekem is nagy büdös pofám van meg stb. de engem is szekáltak még annó és nem öltem meg magam....
2012. okt. 19. 20:15
 33/41 anonim ***** válasza:
78%
most már vegyél vissza 66%os! azért mert más véleményen vagyunk,miért kell g*cizned velem?! írtam is hogy sajnálom,de nem hullajtok érte könnyet... érdekes manapság mindenki ribancozza a kiscsajokat akik összevissza kúrnak meg drogoznak és ribancodnak,stb,de ha meghal,valamiért elkezdik védeni az összeset,de kérdem én,MIÉRT? csak a kiscsaj verzióját ismerjük,amiben mindenki mást szemétnek állított be,önmagát pedig ártatlannak...engem anyámék ezekért a dolgokért AGYONCSAPTAK VOLNA! és jogosan!! de úgy látom hogy szerinted ez normális viselkedés...és még én vagyok szánalmas??
2012. okt. 19. 20:17
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem veszek vissza semmit se. Ti se fogadjátok el azt, hogy más meg védi. Na ez képmutatás. Ma 17:06-es válaszoló úgy ítél, hogy aki védi mind álszent hülyék. Na és én vegyek vissza? Soha öcsi! Mi is az álszentség? Hát véletlen se tudja rám fogni, hogy az lennék. Először fogalmazza meg a definícióját. Úgy ítélkezik, hogy olyat mond ami képtelenség. Nem vagyok álszent, de ő szerninte azok vagyunk. Hát így ítélkeztek. Vegyél vissza te és a többiek.
2012. okt. 19. 20:30
 35/41 anonim válasza:
csak hogy így tesem vagy jobb ;) ha meg annyira békét akartok hagyjátok békében nyugodni... mert míg van ki védje addig lesz ki bántsa... azért kíváncsi vagyok hogy mondjuk 1év múlva fog-e rá valaki emlékezni.
2012. okt. 19. 20:37
 36/41 anonim ***** válasza:
22%
én nem írtam volna ide ha nem látom azt,hogy azok,akiket ez rettenetesen megviselt (két hónapig max) el nem kezdik oltogatni azokat,akik utánanéztek a dolgoknak és nem hitték el a csaj ártatlanságát. azért mondtam hogy vegyél vissza az arcodból,mert tűrhetetlen hangnemben szólítottál meg. én nem azt mondom hogy mindenki álszent aki védi,azt elismerem hogy megverni ezekért nem kellett volna,de szinte mindenkit szekáltak már az iskolában(szóval-tettel) és többségük túlélte. ha az én gyerekem lenne ez a lány,igenis haragudnék rá. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, NORMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BELE LEHET KÖTNI, DE ENGEM NEM ÉR SZIDNI!
2012. okt. 19. 20:40
 37/41 anonim ***** válasza:
58%
ja,ez meg a másik...olvastam olyan kommentárokat hogy "örökre a szívemben élsz;sose foglak elfelejteni" blabla....nem adok fél évet és kimegy az ügy az emberek fejéből
2012. okt. 19. 20:45
 38/41 anonim ***** válasza:
Nem akarok jobb lenni hanem kiállok olyanért aki megérdemli. Tényleg hadd nyugodjon békében ezzel egyet is értek. Nem az számít ki emlékszik 1 év múlva rá hanem hogy hogyan ítélünk meg valakit, főleg elhunytat.
2012. okt. 19. 20:45
 39/41 anonim válasza:
17%

Majd ha veletek fog megtörténni megértitek..ennyi.

És szerintem se vagy ember már bocs. Nincs lelkiismereted. Ha pedig ennyire 'hidegen hagy' nem muszály kiírni ide erre az oldalra.

2012. okt. 22. 12:19
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Ez velünk nem fog megtörténni és az értelmesebb 12-14 éves korosztálynál sem, mert azok nem hülyék és nem fogják mutogatni magukat webkamerán keresztül emberkéknek. ÉS amúgy ha már így vélekedsz és ennyire sajnálod akkor áruld már el hogy te eddig mit tettél, vagy mit teszel hogy az iylen eset többé ne forduljon elő? Ja hogy semmit! Akkor meg ne mond meg hogy kéne viselkednünk. Ez igen álszentségnek hívják ahogy írtam, szal szerintem hiába okoskodsz attól még a világ nem elsz jobb, és mindig lesznek iylen hülye emberek akik iyleneket tesznek és lesznek emiatt mind iylen hülye emberek akik sajnálgatják a hülye mebert...
2012. okt. 22. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!