Nem teljesen ide tartozik, amiért bocsánatot kérek. Volt manapság ez az Amanda Todd-os ügy, dolog. Barátnőim teljesen le vannak sújtva, felháborodva. Engem "hidegen" hagy... Vagyis azokat az embereket, akik idejuttatták őt, elítélem... de valahogy mélyebben nem tudott megérinteni. Barátnőim szerint nem is vagyok ember. Szerintetek?
Nekem bűzlik a sztori. A felvételen látszik, hogy nem webcamerával vették fel, mert mozog a kép, pedig a lány csak a papírokat fogja. Következtetés: volt valaki (barát-rokon), aki tudott az egészről. Felvette a felvételt, amivel aztán "nagy sikert" arattak a világhálón...
Nem tudom, valós-e az ügy, mindenesetre én szkeptikus vagyok.
2012. okt. 18. 11:45
23/41 anonim válasza:
Nem mozogatja senki se. Ő maga mozdul el ha jobban megnéznéd a szkeptikus szemeddel. Nézd meg az árnyékot!
Amúgy ha tényleg olyan rossz lány lenne akkor még mindig élne. Tett egy kis botlást amit ő maga se akart és ez lett a végzete. Ő egy ártatlan kislány volt akit megvert a sors és ezt nem bírta idegileg. Ott követe el a hibát, hogy vett egy webcamerát, hogy ismerőseivel csevegni tudjon és erre a halálát vette meg. Nem volt rossz lány ahogy sokan gondolják. Egy rossz lány nem esett volna ilyen hibába bele. Egy igazi ribi nem bántta volna meg azaz nem lett volna ekkora lelki sérülése. Nagyon sokat szenvedet a tette miatt. Én sajnálom szegény lányt.
2012. okt. 18. 14:55
24/41 anonim válasza:
"Ő egy ártatlan kislány volt akit megvert a sors és ezt nem bírta idegileg." akkor is ártatlan volt mikor lefeküdt egy 30as vagy idősebb pasival,akinek ráadásul barátnője is volt(de az mondjuk mellékes)? az meg hogy az öngyilkosság volt a megoldás,külön szánalmas dolog...még ha a cicivillantás manapság nem számít bűnnek(és elég szégyen hogy ezt nem ítéljük el,pedig NEM HELYES! másokat is érnek megrázkódtatások,mégse isznak hipót és nem is vágják az ereiket.
2012. okt. 18. 16:17
25/41 anonim válasza:
Összetört lány volt szerinted kiben bízott meg? Hogy lehetsz ekkora tuskó? A férfi kihasználta, az érzésein játszott mint egy bábúval. Összetört embereket nagyon könnyen átlehet verni te idióta. Valakire vágyott és azt hitte ő az, de tévedett. "I need someone" ez egy könyörgés volt te érzéketlen tuskó! Jó hogy át tudta verni az a férfi-.-" Senki se volt neki "I have nobody". Megértésből egy nagy nulla vagy.
2012. okt. 18. 17:13
26/41 anonim válasza:
én se mínősítettelek téged,te se tedd! igenis megértő vagyok,képzeld el hogy tudom mit jelent azt ha valakit bántanak(engem pl a fogszabályzóm miatt csúfoltak két évig)egyébként úgy olvastam,voltak barátai,de ha utánanéznél a történteknek,nem sajnálnád annyira...legalább egy ember a világon naponta meghal,értük miért nem sír egy csomó ember? sajnos ilyen világban élünk,szokj hozzá hogy nem minden szép és jó
sajnálom a lányt,de nem volt egészséges,és a vagdosások a karján látszódnak,a szülei miért nem vették észre?
2012. okt. 18. 18:17
27/41 anonim válasza:
Na lám milyen érzés, ha megsértenek? Őt is megsértették. Ki sír a többi emberekért? Ha egyen nem akkor hogyan a többiért? Én sajnálom őt pedig nem hozzám tartozó akkor gondolhatod, hogy más halálának se örülök. A másik, hogy a gúny és a megvetés közt is van különbség. Nem is gúnyolódom, hogy ha azt hiszed. Oka volt amiért nem bírta az a lány és nem azért, mert ő az volt akinek beállították.
2012. okt. 18. 18:27
28/41 anonim válasza:
ha a te gyereked csinálta volna ezeket,akkor szerintem,ha lenne még rá esélyed hogy beszélj vele,elmondanád neki hogy mennyire haragszol amiért megmutatta a kebleit egy ismeretlennek,és hogy kb egy apjakorú férfival feküdt le,és hogy drogozott,vedelt mint a kocsmatöltelékek,és vagdosta magát...és még veled se beszélte meg a problémáit. erről van itt szó...nem vállalta a felelősséget. és hogy 3 iskolába iratták be,de nem tudott beilleszkedni,nem a környezete hibája.
2012. okt. 18. 18:41
29/41 anonim válasza:
Csak nem letöröltetted a moderátorokkal? Hogy te milyen szülő lennél azt bebizonyítottad. Én nem bántanám a saját gyerekem hanem megvédeném. Ha ez neked nem világos akkor tényleg sötét vagy. Szegény lány sokat szenvedet és még rúgjunk bele. Mondhatom szép lelked van.... Meghalt és ilyen tiszteletlen vagy egy halottal. Ki is a szemét? Nagyon szép vagy.
2012. okt. 19. 15:05
30/41 anonim válasza:
Tiszta hülyék vannak. Álszentek akik védik. Magyar országon is sok ilyen van, tesztek valamit ellene? Le merem fogadni hogy ha itt történt volna közvetlen közeletekben akkor is ez lett volna. Nem ok nélkül történhetett ez. Tuti voltak hátsó dolgok amik miatt basztak neki segíteni. Másik dolog, szerintetek az normális hogy 13 évesen a mellét mutogatja ahelyett hogy tanulna? Nagy ribanc volt, nem birta elviselni a velejáróját és gyengesége miatt öngyilkos lett, azt remélve ami be is vált neki hogy majd mindenki sajnálni fogja. Szerintetek vajon mért rakta fel magát netre. Persze azért hogy emlékezzenek rá hogy milyen szegény sorsa volt, mikor az egész az ő hibája volt. Én inkább elrettentő példaként mutogatnám a videóját azoknak akik ezt csinálják. Egyik válaszoló mondta hogy nincs rosszabb az álszentségnél. Akik meg védik azok mind álszent hülyék. Ennyit erről. Azért kíváncsi vagyok hogy ezek az emberek tényleg sohasem baszogattak senkit az életükben. Szánalmas... Ez meg nem szívtelenség ha nem a kiabszott nagy igazság ha tetszik ha nem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!