Ezen most miért kell ennyire kiakadni?
Nem teljesen ide tartozik, amiért bocsánatot kérek. Volt manapság ez az Amanda Todd-os ügy, dolog. Barátnőim teljesen le vannak sújtva, felháborodva. Engem "hidegen" hagy... Vagyis azokat az embereket, akik idejuttatták őt, elítélem... de valahogy mélyebben nem tudott megérinteni. Barátnőim szerint nem is vagyok ember. Szerintetek?
15/l
Ha jól vettem ki abból indult ki a dolog hogy webkamerán mutatta meg a csőcseit egy embernek. Grat neki. Ha valaki ennyire hülye akkor meg is érdemli a sorsát. Amúgy meg valaki magától rakja ki a mellét facere, nem hiszem hogy ennyire tönkremehet az élete. Nem bírt meg birkozni a hülyeségével és ezért öngyilkos lett. Az öngyilkosság meg sosem megoldás, csak a leggyengébb emberek vetemednek rá, azok meg aztán meg is érdemlik a sorsukat.
21/F
Nem veled van a probléma, engem sem érintett meg teljesen. Csak annyiból sajnálom "szegény" lányt, hogy megverték. Minden másról ő tehet. 7.-es, tehát alig 13-14 éves kis csitri lehetett, amikor mutogatta a mellét. Gratulálok. Aztán összejön egy idősebb férfival. Mennyivel idősebb vajon? Ha 20 feletti, akkor mégis mit várt?
Nyugodjon békében, de a halálhírétől még én sem fogok a falnak menni...
Nem is azon van a hangsúly, hogy öngyilkos lett valaki, hanem azon milyen mocskos egy szemét világban élünk.
Megmutatta a mellét, összejött egy idősebb pasival...és? Ezért meg kell verni és a halálát kell kívánni?
Itt ez a lényeg....
Ugyan már mindenki töltögeti fel a félmesztelen képeit fb,re az álltalános sikolások már össze vissza isznak párzanak, egy szerencsétlen ugyan ezt csinálta amit mindenki, erre a többiek úgy kezelték innentőpl, mintha kisbabákat vacsorázott volna.
Sajnos nem születhet mindenki tökéleted családba ahol megmutatják pontosan mit szabad és mit nem.
a pasi talán 30 éves volt, de a videóban ő is elmondja, hogy a pasinak volt barátnője. Sajnálom, hogy ezt tették vele, de annyira engem se rázott meg. Nem kellett volna a mellét mutogatni, de nem mindig hoz az ember jó döntéseket, és nem minden fiatal van egy értelmi szinten, valaki csak később jön rá, hogy hibázott, van, aki meg sem teszi, és van, akinek nem jelent problémát.
Viszont:
Szerintem ha valakit ennyire kiutálnak és kiközösítenek, annak oka van. Nem hiszem, hogy mindössze az miatt, hogy megmutatta a mellét, vagy összejött egy idősebb pasival. Ez az ő verziója, ezt ismerjük, de nem tudjuk, mi volt még ezen kívül, vagy mi történt valójában, nem voltunk ott. Meg attól, hogy a pasi azt mondja, hogy készen áll a verésre, 50 ember nekiáll, és megveri, csak azért, mert valaki ezt mondta? Vagy mi? Nem tudhatjuk, hogy ő milyen lány volt, de szerintem más dolgok is álltak még a háttérben, nem csak ennyi.
Én mondhatni, hogy sajnálom, de számomra is fura, akit ez napokon át foglalkoztat. Sajnálatos eset, ennyi. Az elég szomorú, hogy valakinek ilyen az egész környezete, na de persze a lány is hibás volt. Az azért elég erős lenne, hogy azért, mert megmutatta a cicijét valakinek, már megérdemli a sorsát, egyszerűen csak nagyon naiv volt és hibát követett el. Ezek után eléggé megalázták.
De tulajdonképpen most erre mit kéne csinálnia itt bárkinek? Sajnálom, hogy ez megtörtént, de ez van, ezen már utólag nem lehet változtatni. Én inkább a szülőket nem értem, hiszen a lányuk egyszer már megpróbált öngyilkosságot elkövetni, utána miért nem csináltak valamit?
Köszönöm. A lány szülei Kanadában vagy amerikában vagy hol biztos kedvesen gondolnak majd az aranyos magyar emberekre, akik könnyeket hullattak a lányukért...és még mielőtt kiforgatná(tok)d a szavaimat nem azt mondom, hogy szärjunk mindenkire, de felesleges azzal foglalkozni, amin úgyse tudsz változtatni. A "leszärok minden"-nél sokkal rosszabb álszentség. Azért kíváncsi vagyok, hgoy akik itt sajnálják a lánykát, azok vajon mit tesznek hogy "jobb legyen a világ". Télen befogadják a fázó hajléktalanokat, vagy az éhező állatokat? Persze, könnyebb sajnálni valakit akin nem tudsz segíteni és ezt hangoztatni, mint tenni valamit azért akin tudnál. És nem azt mondom, hogy minden hajléktalant be kell fogadni, de akkor nem kell mindenhol hangoztatni, hogy őt mennyire érdekli mi van másokkal, ha a környezetében levőknek sem segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!