Ti mit gondoltok Amanda Todd történetéről?
Engem nagyon megrázótt.Egyszerűen felfoghatatlan.....
Aki nem ismeri a történetet annak nagy vonalakban leírom.
Amanda Todd egy nagyon szép kanadai lány volt.
Egy nap chatelt egy férfivel,aki addig kérte hogy mutassa meg a melleit míg a lány megtette.
Ezután egy évig csend volt.
Majd egyik nap felbukkant a férfi.
Kiderült,hogy tudja Amanda lakcímét,vezetéknevét,ismeri a barátait,és az ismerőseit.
A férfi elküldte Amanda ismerőseinek Facebookon a lány meztelen képeit.
Ezután folyamatosan bántották,megalázták Őt az iskolában hónapokon keresztül.. A lány depressziós lett,és anti depresszánsokon élt.
Több tucat ember előtt megverték az iskola előtt ,és azt mondták neki," Nem látod hogy téged senki sem szeret"?
Ezután Amanda,öngyilkosságot kísérelt meg.
Hypot ivott...
Akkor szerencsére,csak a nyelőcsövét marta szét,és életben maradt.
Kórházba került több hétre de miután kijött, facebookon ugyanúgy bántották,alázták tovább.Hypos flakonokat posztoltak az üzenőfalára és ezt írták neki
" Remélem legközelebb ügyesebb leszel és tényleg megölöd magad"
Amanda többször is iskolát váltott,de a képek oda is eljutottak.Egy barátja sem volt.Teljesen egyedül maradt.
Youtube-ra is feltöltött egy segítségkérő videót:
http://www.youtube.com/watch?v=ej7afkypUsc
Úgylátszik senki nem volt hajlandó segíteni rajta,senki nem állt mellé,senkit nem érdekelt.
.
.
.
Amanda Október 10.-én öngyilkos lett.
-
Engem nagyon nagyon megrázott.
Ő még egy fiatal kamaszlány volt,akit könnyen befolyásolnak.Hisz még csak 15 éves volt.
(Mikor megmutatta a melleit még csak 13...)
Az emberek "halálba kergették".
Folyamatosan bántalmazták,aminek ez lett a vége....
Egy hiba miatt évekig bántották szegényt.
Itt egy cikk
:
Itt elolvashatjátok normálisan
Most meditáltam a videón újra.
Borzasztó és felháborító.
Sztem a lánynak rossz karmája volt, de ahogy látszik nagyon sokat törlesztett és tanult egy élet alatt.
A rossz karma mindig véletlen, és igen balszerencsés lépésekben nyilvánul meg, és a sors biztos csapásában, karma a tetteinkre is hatással van, ezért tünik a lány is hibásnak.
Mivel a többiektöl soha egy kis fényt sem kapott hanem csak bántást, és az ég szerencséje is bezárult fölötte a karma miatt, teljesen kiszáradtak a csakrái, ez a szenvedés pedig felért a nácik koncentrációs táborával.. És miután 50-en megverték már csak idő kérdése volt, ott veszett el a remény de olyan szinten hogy az már mindig halálos és visszafordithatatlan.. Olyan mintha megölték volna, nem csak az a 2 férfi, hanem mindenki, mert mindenki elmulasztotta a segitséget, és a divatos megvetést választotta.
Tudom hogy régi válasz de a 48-as válaszoló elég érdekes választ írt le most ezt megpróbálom kielemezni. Amanda a videóban tényleg azt írta hogy nincsen senkije és szüksége van valakire. Hát én is mostanság néztem az emlék oldalait nagyon sok barátjával láttam szelfizni és volt egy best friendje is Ashley. Viszont abban én nem kételkedek hogy öngyilkos lett mert ha még élne és nem plasztikáztatja magát vagy valami akkor már tuti lebukott volna. Viszont az is tény hogy Amandán én sem láttam vágás nyomokat, nekem 2018-ban a tükör elvágta a kezemet mert ideges voltam és beütöttem és a mai napig ott ban a nyoma és jól látható. Viszont én láttam az arcán a legutóbbi videóin hogy ilyen búslakodós az arca. Viszont az a videó ahol a barátnőjével voltak az egy Ustream-es 2011-es videó csak sokan úgy állították be hogy a halála előtt 4 órával készült. Régen én is rosszul tudtam de mostanra már az emlék oldalak is fejlettebbek lettek. Viszont a mai napig nagyon sokan sajnálják Amandát én azt is feltételezem hogy a mostani sok szeretője akik hiányolják nem kizárt hogy van pár ott régi zaklatója is akiknek már nagyon hiányzik! Viszont amit a média leközöl nekünk a történetekről azok nem 100%-ban valódiak! Kitudja hogy Amanda valójában milyen volt és mennyi videó volt fent róla. Én tegnap reggel olvastam egy hosszú angol nyelvű elemzést a csajról, szerintem aki ilyen hosszan fogalmazott róla az tuti nem hazudott. Igaz ez régi kérdés de mostanra derültek csak ki érdekes információk és sok válaszoló már itt Amandával kapcsolatban nagyon jól gondolkozott! Linkelek!
[link] Ez lenne az. Ha minden tényleg így történt ahogyan itt leírják akkor Amamnda videója nem 8 perces lett volna hanem 30 perces vagy 1 órás simán. Ami nekem szemetszúr ebben a történetben amit linkeltem az hogy 2012 összevissza van, gondolom előbb jött össze a kapcsolatban élő csávóval és utána volt az hogy megverették, hipós meg a gyógyszertúladagolós történet. Aztán jött a 8 perces videó és így tovább 2012.október 10-ig. De kitudja hogy tényleg meghalt-e vagy még él, de tuti meghalt, ha élne az kiderült volna ennyi idő után. Jó olvasást aki még ezt elolvassa! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!