Ki ez az Amanda Todd? Tele van az egész face vele.
Nem öngyi lett a gyerek, hanem muszájból öngyilkos lett szerencsétlen lány.
Igen, jót linkeltek, magyarul is itt van: http://www.youtube.com/watch?v=j60XKRfoUVM
5 napja... pont egy olyan napon, ami nekem ritka szerencsés és jó kimenetelű volt...
4#: Imádom az olyan f*szkalapokat akik úgy elítélnek,hogy nem is ismernek. Megvolt... átmentem azokon a dolgokon... annyi különbséggel, hogy rólam nincs meztelen fotó és nekem senkim sincs...még szüleim se. (jah meg én nem ittam le magam meg nem drogoztam amikor sz@r volt minden)
Köszönöm!... ezzel minden eldőlt... végre, ennyi volt... nincs több szenvedés. Nagyon szépen köszönöm!!!
Az élet kegyetlen :/
Kicsit együtt-érzek is, meg nem is.
Naponta több százan lesznek öngyilkosok, ő most miért lett így felkapva? Ha ő maga felismerte, hogy beteg (depressziós), akkor miért nem fordult valakihez, szülők, orvos, pszichiáter? Részben saját hibája miatt került ebbe a helyzetbe. És nem hiszem el, hogy 3 iskolában sehol sem akadt volna aki kiáll érte, akár diák, tanár, esetleg ő magáért.
Lehet azért, mert fiú vagyok, de nem tudom megérteni, hogy tudja saját magát depresszióba kergetni. Kikerült egy félmeztelen kép, na és? Lányok/nők százairól kikerül egy ilyen kép, mégsem lesz mindenki öngyilkos! Saját környezetemben volt rá példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!