Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem megrázó? ( Amanda Todd)

Nem megrázó? ( Amanda Todd)

Figyelt kérdés

[link]

Én megnéztem a videót is..és engem nagyon lehangol, kíváncsi vagyok belőletek mit vált ki.

2012. okt. 14. 19:14
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
van benne valami
2012. okt. 14. 19:48
 2/20 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

Utolsó válaszoknál már csillog az igazság

2012. okt. 15. 07:57
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Jó igaz, hogy halottról jót vagy semmit de szerintem kicsit hülye volt a csaj.
2012. okt. 15. 16:31
 4/20 A kérdező kommentje:
nem láttam hogy már más is feltette..de amúgy van a válaszadók válaszaiban igazság de engem akkor is hogymondjam letört
2012. okt. 15. 17:12
 5/20 Nyuszietta válasza:
Én nagyon sajnálom..Sok hülye ember van..
2012. okt. 15. 19:48
 6/20 anonim ***** válasza:
70%

Ez egy kétirányú utca. Most végigveszem mit gondolnék ha ellene lennék, és mit ha a pártján.

Ellene: volt akkora ribanc, már elnézést a kifejezésért, hogy webkamerán megmutatta egy akkor megismert, vagyis idegen fiúnak a melleit, csak mert mondott neki pár szép szót. Majd később, 4 találka után elígérkezett egy szintén vadidegen férfinek, hogy elmennek nyaralni... még úgy is, hogy azt mondta 5

2012. okt. 15. 20:14
 7/20 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy kétirányú utca. Most végigveszem mit gondolnék ha ellene lennék, és mit ha a pártján.

Ellene: volt akkora ribanc, már elnézést a kifejezésért, hogy webkamerán megmutatta egy akkor megismert, vagyis idegen fiúnak a melleit, csak mert mondott neki pár szép szót. Majd később, 4 találka után elígérkezett egy szintén vadidegen férfinek, hogy elmennek nyaralni... még úgy is, hogy azt mondta 50-en lesznek... melyik normális ember tesz ilyet? És az se jó, hogy fehérítőt vedelt, és vagdosta magát...

A pártján: sok hülye ember van, és ugyan a lány naiv volt, de ezt nem kellett volna efféle baromságokra használni... úgy értem a naivitását. Mekkora paraszt ember az aki azt mondja, ha nem lesz show, szétküldi a képet mindenkinek? És még egy Face-profilt is csinál hozzá, nem csak szétküldi? És mi öröme volt abban annak az idősebb férfinek, hogy 50 ember között összeverte? És mi volt a jó abban, hogy azt írták neki Face-n, hogy igyál más fehérítőt, attól talán meghalsz? Nézzétek meg a mai fiatalokat... ha valaki beszól nekik, már kint az üzenőfalon panaszkodnak, ha egy tanár hozzájuk szól már regényt írnak mekkora egy paraszt, tuskó ember, még azért is sírnak, ha kint esik az eső... ezek a hülye csajok, akik ilyen szarokért majréznak, és mondják, hogy ezért mert beszóltak, és mert esik az eső, milyen szar életük van, gondoljanak kicsit bele Amanda helyzetébe... és gondolkodjanak rajt, mit jelent, hogy szar élet... neki nem volt kihez fordulnia, ő csak tűrte ezt... és ő beismerte, hogy elszúrta a múltat, mert hiszékeny volt, és ezt már nem tudta visszacsinálni, de azt szerette volna, hogy végre hagyják békén, ennyit akart csak, hogy ne csesztessék... hát kérdem én, miért nem lehetett ennyit megtenni neki? Hiszen belátta, hogy elcseszte...!

2012. okt. 15. 20:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a dupla írásért, szar a netem. A 8-ik komment az érvényes!
2012. okt. 15. 20:37
 9/20 anonim válasza:
100%

Srácok lányok.Nem akarok bunkó lenni,de ez a történet biztosan egy sima kampány lesz,a társadalom számára.

"Október 10-én készített egy videót, ahol az életéről mesél, és segítséget kér. A 9 perces kisfilm végén ezek a mondatok jelentek meg: „Nincs senkim... Szükségem van valakire. Amanda Todd vagyok.” Hogy kapott-e segítséget? Nem hiszem. Ha lett volna mellette valaki, szeptember 16-án nem terjedt volna el a halálának híre. Azt még pontosan nem tudni, mi történt vele. Nyugodj békében, Amanda!

Forrás: [link] "

Nos...a videóban szereplő hölgy sem arcra se karra nem egyezik meg az állítólagosan elhunyt hölggyel. Nem akarok illúzióromboló lenni.

Se egy vágás,se semmi nincs Amanda karján.

Egy angol szövegű oldal írásai alapján;Amanda nem volt egyedül,voltak barátai,körülvették,csak mivel a melles képe miatt drogba menekült meghülyült,így mindig zakkant módon gondolkozott,nem vett fel semmit.

Vagy ez a valódi indok,vagy egy kampány.

Tiszteletem!És ha meghalt,nyugodjék békében.

2012. okt. 15. 21:56
 10/20 anonim ***** válasza:
95%

"ezek a hülye csajok, akik ilyen szarokért majréznak, és mondják, hogy ezért mert beszóltak, és mert esik az eső, milyen szar életük van, gondoljanak kicsit bele Amanda helyzetébe... és gondolkodjanak rajt, mit jelent, hogy szar élet..."

És akkor az mit csináljon, akinek TÉNYLEG nincs senkije, meghaltak a szülei/párja/esetleg gyereke? Hidd el, én tudom, hogy milyen az, mikor az embert csak b*sztatják ok nélkül és egy hónapon belül 3 családtagja is meghal... Akkor most kössem fel magam?

2012. okt. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!