Nem megrázó? ( Amanda Todd)
Én megnéztem a videót is..és engem nagyon lehangol, kíváncsi vagyok belőletek mit vált ki.
Egy aprócska szabad vers, amit én írtam:
Im memoriam: Amanda Todd
Mit is szólhatnék most, zaklatott a szívem,
valahol a világban elmúlott egy értékes élet.
Nem tudhatom ki volt ő, választ nem kapok,
könny csordul az orcámon, mert gyászolok.
Különb volt mi nálunk, a kortársaihoz képest,
csupán hiányzott neki a remény, hit, szeretet.
Látszott rajta, hogy kedves és szép leány volt,
sokkal több volt benne, mi másokból hiányzott.
Vétett egy kisebb hibát, élete megváltozott,
Néhány jó barát kellett volna, mellette álljon.
hosszasan viselte a neki okozott sérelmeket,
majd eldobta az életét, hogy békére leljen.
Kérem a jó Istent, hogy vegye magához őt,
nem volt ő rossz ember, csupán meggyötört.
Hiszek mindabban, hogy jobb helyen van már,
nyugodj békében, az örökké valóság vár rád!
Amanda Todd emlékére:
"Nyugodj békében, lelked már fent szárnyal a csillagok felett,
emlékedet őrzik majd, az érted hullatott milliónyi könnyek."
Az a szomorú, hogy nem figyeltek otthon sem rá. Én nem engedem a lányomnak, hogy a gép előtt üljön egész nap. Mennyi fiatal gyerek ül egész nap a gép előtt, csak mert a szülő hagyja. Ott a gyerek el van, otthon is van, a szülőt meg nem zavarja. Hát persze, ez aztán nagyon kényelmes , csak éppen kommunikáció nincsen, meg a gyerek megy bele tudatlanul őrültségekbe.
Nem bántani kell szegényt, hanem egyszerűen elgondolkodni miből eredhet ez. És mindenki gondolkozzon el magán, meg a saját életén, nem a másikét minősíteni!
"És akkor az mit csináljon, akinek TÉNYLEG nincs senkije, meghaltak a szülei/párja/esetleg gyereke? Hidd el, én tudom, hogy milyen az, mikor az embert csak b*sztatják ok nélkül és egy hónapon belül 3 családtagja is meghal... Akkor most kössem fel magam?"
A mondat NEM az ilyen embereknek szól...
""És akkor az mit csináljon, akinek TÉNYLEG nincs senkije, meghaltak a szülei/párja/esetleg gyereke? Hidd el, én tudom, hogy milyen az, mikor az embert csak b*sztatják ok nélkül és egy hónapon belül 3 családtagja is meghal... Akkor most kössem fel magam?"
A mondat NEM az ilyen embereknek szól..."
Nem is gondoltam, csupán csak nem értem, hogy hol olyan sz*r élet ez. Nyilván rosszul esik az embernek, ha cseszegetik, de ehhez hozzá kell szokni, pláne ha a saját hibánk okozza. Tanulni kell belőle, ennyi. Ha valakinek ez elég egy öngyilkossághoz, akkor az hogy tudott volna szembenézni a felnőtt élettel? Ha mindenki ennyi után öngyilkos lenne, akkor már nem lenne ember a földön.
Ha valaki komolyan beteg, akkor azt járassák rendesen orvoshoz és kezeljék komolyan, aki meg nem, az meg ne járjon a pszichológushoz csak mert divat. Manapság inkább az megy, hogy mindenki előadja, hogy mennyire depressziós és minimum autista, aztán ennyivel el van intézve és mindenkinek mindent el kell nézni. Ez az eredménye, mert nem lehet a komolyan beteg embereket kiszűrni.
Kedves kerdezö!
Par napja meg azt sem tudtam hogy ki az az Amanda Todd.Egyszer lattam egy kepet egy pasirol hogy feheritöt iszik es melle volt illesztve egy lany kepe,egy irassal,hogy "Csak ennyit tudsz? valami ilyesmi volt.Akkor spontan arra gondoltam hogy vajon a csajszi mit szol ehez a kephez.Aztan jött a video...azotta nincs nap hogy ne gondoljak ra.Megrazott az esett.A legnagyobb büne az volt hogy olyan emberekbe bizott meg akikbe nem kellett volna.Miert volt ribanc? Azert mert valakinek megmutatta a mellet?Istenem annyi lany jar az utcan ugy hogy a fel melle kilog.Azert ribanc mert lefeküdt egy pasival 4 nap utan?Sok nö mar az elsö randin szett rakjak a labukat.Az a ribbanc aki több ferfival ekszik le,vagy penzert.En nem tudom elitelni sehogysem Amandat.Sajnalom hogy nem ismertem ött,en biztos a baratja,es tamasza lettem volna,csak kesön lattam a videojat.
Nyugodj bekeben csajszi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!