Hogyan címezzek meg egy külföldi válaszborítékot?
Sziasztok!
Egy angol focicsapatnak szeretnék levelet küldeni, mert autogramokat kérnék tőlük. Az Angliába címzés még megy, de nem tudom h a válaszborítékot h címezzem meg. Illetve mennyi bélyeg kell rá? Írtam e-mailt a csapat címére, de annyit írtak vissza, h ők ebben nem tudnak segíteni, írjak sima levelet. De még azt sem írták meg h válaszborítékot is küldjek, vagy h mennyibe fog kerülni.
Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszönöm!
Simán megcímzed magadnak... És az aljára írod, hogy Hungary, de az irányítószám elé is odatehetsz egy H betűt, biztos, ami biztos. Pl így:
Gipsz Jakab
Budapest
Kergebirka utca 21.
H-1122
HUNGARY
Vagy nem teszel rá bélyeget, csak megcímzed, hátha rendesek és kifizetik ők...
Vagy én a helyedben bemennék egy értelmesebb magyar postahivatalba, hogy hogyan lehetne megoldani...
Mert igazából ottani angol bélyeg kellene rá. Na de itthon gondolom nem árulnak angol bélyeget... :-) De szerintem egy postán csak tudják, hogy mi a legjobb eljárás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!