Mit gondoltok Amanda Todd esetéről?
Őszintén sajnálom szegény lányt, nyugodjon békében! :(
Véleményem szerint hatalmas ostobaságot követett el, amikor megmutatta a mellét egy idegen pasinak, a pasi meg g*ci volt, hogy elküldte a képet Amanda minden ismerősének, és még fel is rakta a facebookra. Az osztálytársak meg szánalmas állatok voltak, hogy azután is zaklatták, elment a suliból. Ha annyira utálták, inkább örülniük kellett volna, hogy nem látják többet. Hogy kiakadt és inni kezdett, az érthető, de a drogozással kicsit túllépet a határon, a felnőtt pasival, akinek nője is volt, meg nem kellett volna összejönnie. Jó, oké, hogy szeretetre vágyik, de van barátság is a világon, miért kell összejönni egy olyannal, aki foglalt, nem értem. De még ez se ok, hogy félholtra verjék. Undorító dolog egy lányt megverni, akkor is, ha nem egy ártatlan angyal! A szülőket meg nem értem. Szerintem nem is foglalkoztak szegény lánnyal, ha egy kicsit is odafigyeltek volna rá, észreveszik, hogy nincs rendeben semmi és elviszik egy pszichológushoz is. Akkor talán még ma is élne.
Amanda nem volt tökéletes, az tény, de akkor se kellett volna meghalnia. Akik bántották és a halálba kergették, büdös tahó disznók voltak, biztos nekik is vannak cikis dolgaik, csak nem kerültek napvilágra. Mindenesetre kíváncsi lennék, mit tennének, ha őket kezdené el valaki zaklatni és csúfolni, mert egy másik, főleg egy sokkal gyengébb ember bántalmazásánál és zaklatásánál nincs undorítóbb dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!