Mit gondoltok, mennyire igaz ez a kép? Pl. A környezetetekben tapasztaltak alapján?
Mert szerintem ez akkora hülyeség.. Bemegy az ember egy komoly egyetemre, nem csak rosszul öltözött, kócos, könyvvel rohangászó lányokat talál... Értem én mire akar kilyukadni a kép, de azért van a "kipakoljuk mindenünket" és a "leszarom hogy nézek ki" között egy átmenet.
(A felirat a képen mellesleg 'gyárilag hibás', vagy valami ilyesmi akar lenni.)
Nekem erről nem egy iskola, hanem a társadalom jut az eszembe, és arra sajnos általában igaz. A nők többsége lelkesen festegeti az arcát, és közben olyan üres a tekintete, mint a szelektív hulladékgyűjtő konténer ürítés után. Aki meg kevesebbet törődik a külsejével és többet azzal, hogy "odabent" ne kongjon az ürességtől, arra csodabogárként, különcként tekintenek. Valamilyen szinten jogosan, hiszen az ilyenek kisebbségben vannak.
SAJNOS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!