Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki a tudtotok nélkül kiteszi a lovas fotódat pl. egy lovas csoportba 100 000 ember elé a facebookon, vagy valami fórumon?

Figyelt kérdés
én tuti feljelenteném. Onnan jött a kérdéshez az ötlet, mivel régebben láttam, ahogy kirakták egy kislány képét. A kislány dundi volt,nem az a szörnyen dundi, és a nagyló! gond nélkül elbírta, (lehetett kb. 50 kg a lány). A társai (15-17 évesek) meg agyra főre csúfolták, hogy így összeroskad alatta a ló, meg úgy, meg állatkínzó, meg bla bla bla...

2012. okt. 12. 08:57
 1/5 anonim válasza:
énborzasztóan kiakadnék!leégetnek ország/világ előtt!ha 50 kg alatt összeroskadna egy ló azzal a pacival bizony baj lenne.osztálytársam(12 évesek vayunk)50 kg és a magasságának ez ponthogy megfelelő!én kicsi vagyok 34 kg.
2012. okt. 12. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, be kell állítani fb-on, hogy azokat a képeket, amiken megjelölnek csak az engedélyünkkel tegye ki az üzenőfalunkra. Ha nem tetszik a kép, akkor az ismerőseink soha nem fogják látni, csak ha az is az ismerőse aki megjelölt a képen. Egyébként a megjelölés lehetőségét is lehet tiltani, ill. korlátozni.
2012. okt. 12. 09:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Az igaz, de valamikor pont attól kapod ezt, akitől nem várnád. Ha mondjuk tudod, vagy sejted, hogy az illető ismerősöd ilyeneket szokott csinálni, vagy tervezi, vagy hasonló, akkor jó megoldás tiltani előle a képeket, de, ha épp pont úgy jön ki, hogy te kerülsz terítékre a "na szivassunk meg valakit" asztalon, akkor az felkészületlenül érhet.
2012. okt. 12. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Adatvédelmi beállítások

-- Idővonal és Megjelölések

-- -- Ismerőseid azon bejegyzéseinek - amikben meg vagy jelölve -, külön-külön engedélyezése, mielőtt azok megjelennének az idővonaladon

--> BE

-- -- Ki láthassa azon bejegyzéseket az idővonaladon, amelyekben meg vagy jelölve?

--> Egyéni

--> csak én

És meg van oldva a dolog. Amúgy meg le tudod venni utólag is bárhonnan, ha megjelölnek valahol és te nem szeretnéd.

Rámész az adott képre és

"Az idővonaladon · Elrejt"

2012. okt. 14. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Akinek ilyen "társai" vannak, azok úgyis megfogják találni a támadási felületet.

Kit érdekel, mások mit mondanak? Vissza kell vágni, vagy magasan tojni rájuk (vagy lóval körbevágtázni is kirúgni mellettük :D).

Én inkább örülnék, hogy látják, hogy biza' tudok lovagolni.

De mondjuk az tényleg röhej, hogy valaki védi a dolgait mint a fene, de probléma nélkül felrakja bárhová. Ha én valamit dugdosni akarok, vagy csak kizárólag szűk körnek mutatnám meg, akkor nem rakom fel facebookra, hanem kinyomtatom, vagy elküldöm nekik emailben az adott képet...

2012. okt. 14. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!