Mit gondoltok arról, ha valaki a tudtotok nélkül kiteszi a lovas fotódat pl. egy lovas csoportba 100 000 ember elé a facebookon, vagy valami fórumon?
Adatvédelmi beállítások
-- Idővonal és Megjelölések
-- -- Ismerőseid azon bejegyzéseinek - amikben meg vagy jelölve -, külön-külön engedélyezése, mielőtt azok megjelennének az idővonaladon
--> BE
-- -- Ki láthassa azon bejegyzéseket az idővonaladon, amelyekben meg vagy jelölve?
--> Egyéni
--> csak én
És meg van oldva a dolog. Amúgy meg le tudod venni utólag is bárhonnan, ha megjelölnek valahol és te nem szeretnéd.
Rámész az adott képre és
"Az idővonaladon · Elrejt"
Akinek ilyen "társai" vannak, azok úgyis megfogják találni a támadási felületet.
Kit érdekel, mások mit mondanak? Vissza kell vágni, vagy magasan tojni rájuk (vagy lóval körbevágtázni is kirúgni mellettük :D).
Én inkább örülnék, hogy látják, hogy biza' tudok lovagolni.
De mondjuk az tényleg röhej, hogy valaki védi a dolgait mint a fene, de probléma nélkül felrakja bárhová. Ha én valamit dugdosni akarok, vagy csak kizárólag szűk körnek mutatnám meg, akkor nem rakom fel facebookra, hanem kinyomtatom, vagy elküldöm nekik emailben az adott képet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!