Szerintetek jó lett a lovas oldalam?
Nem akarok hirdetni tényleg, de szerintetek jó lett a lovas oldalam?(facebook-os) nem akartam olyat mint a többi, hogy: egy lájk ide meg oda, lájk ha lány vagy, komment ha fiú...blablabla -.-' na abból már elegem volt ezért meg akartam mutatni nekik hogy másképp is lehet sikereket elérni.
ÉPÍTŐ jellegű kritikát is írjatok!
ha nem jeleníti meg, és van facebookotok akkor ezt üssétek be:
•• Equus World ••
Sziasztok!
Mint tudjátok, nagyon sok lovas oldal van itt, a Facebook-on.Ezért szerettem volna valami egyedit alkotni, nem olyat, mint a többi, nem olyat, hogy minden második szó értelmetlenül van írva, és nem a billentyű elütés hibájából.Próbálok majd egyedi dolgokat alkotni, persze nem azt mondom, hogy ezt teljesen más lesz, mint a többi, mert a többségnek ez tetszik.Remélem tetszeni fog az oldal! :)
Ehhez képest, olyn ez az oldal mint minden lovas
És azzal kezded: Ne lopj!
De te is lopsz
Lájk az oldalt, ha te is így vagy vele ♥ :)
ARRGH!! Lájk ide lájk oda...
Ez az oldal tökéletes ellentéte a pár mondato bemutatódnak...
És te is minden kitett képed előtt megkérdezted a készítőt, vagy ahonnan levetted hogy használhatod-e? :)
Aranyos oldal, szépek az eddigi képek de semmivel sem különlegesebb a többinél, így nem értékes, sajnálom. :(
Próbálj valami MÁST alkotni. Valami egyedit, amit más nem tud, Valami egyedit, ami csak a tiéd, ami csak Te vagy!
Nem lesz ez rossz, ha bővíted.
Én személy szerint szeretem ha sok a kép, bár nem azok a fantasy jellegű, beállított képek a szívem csücske.
Ha lovagolsz, akkor magadról is rakhatsz képeket a pacival (már ha fel akarod fedni magad).
Aztán a "nyálas" idézetektől feláll a szőr a hátamon. Egyszer-egyszer belefér, de nem kell minden kép mellé keresni egyet.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!