Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek jó lett a lovas...

Szerintetek jó lett a lovas oldalam?

Figyelt kérdés

Nem akarok hirdetni tényleg, de szerintetek jó lett a lovas oldalam?(facebook-os) nem akartam olyat mint a többi, hogy: egy lájk ide meg oda, lájk ha lány vagy, komment ha fiú...blablabla -.-' na abból már elegem volt ezért meg akartam mutatni nekik hogy másképp is lehet sikereket elérni.

ÉPÍTŐ jellegű kritikát is írjatok!

[link]

2012. okt. 10. 16:55
 1/10 A kérdező kommentje:

ha nem jeleníti meg, és van facebookotok akkor ezt üssétek be:

•• Equus World ••

2012. okt. 10. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Aki azzal kezdi, hogy ne lopj, na az lopja a tartalmat igazán...
2012. okt. 10. 17:09
 3/10 A kérdező kommentje:
kösz a tippet, igen tényleg van egy olyan idézet benne ami nem az enyém. de nincs szerzője ezért nem is írtam oda. meg a képekre sem rakom rá a nevem vagy a vízjelem, mert azokat nem én fotóztam, de amit én fotóztam arra sem biztos hogy rárakom, max kicsibe és átlátszóba hogy észre selehessen venni, és ha valaki rárak egy másikat tudni fogom :)
2012. okt. 10. 17:13
 4/10 chrishu ***** válasza:

Sziasztok!

Mint tudjátok, nagyon sok lovas oldal van itt, a Facebook-on.Ezért szerettem volna valami egyedit alkotni, nem olyat, mint a többi, nem olyat, hogy minden második szó értelmetlenül van írva, és nem a billentyű elütés hibájából.Próbálok majd egyedi dolgokat alkotni, persze nem azt mondom, hogy ezt teljesen más lesz, mint a többi, mert a többségnek ez tetszik.Remélem tetszeni fog az oldal! :)

Ehhez képest, olyn ez az oldal mint minden lovas

És azzal kezded: Ne lopj!

De te is lopsz

Lájk az oldalt, ha te is így vagy vele ♥ :)

ARRGH!! Lájk ide lájk oda...

Ez az oldal tökéletes ellentéte a pár mondato bemutatódnak...

2012. okt. 10. 17:15
 5/10 A kérdező kommentje:
azt egy másik oldalnak raktam ki...
2012. okt. 10. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:

És te is minden kitett képed előtt megkérdezted a készítőt, vagy ahonnan levetted hogy használhatod-e? :)

Aranyos oldal, szépek az eddigi képek de semmivel sem különlegesebb a többinél, így nem értékes, sajnálom. :(

Próbálj valami MÁST alkotni. Valami egyedit, amit más nem tud, Valami egyedit, ami csak a tiéd, ami csak Te vagy!

2012. okt. 10. 17:25
 7/10 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm!
2012. okt. 10. 17:34
 8/10 anonim válasza:
az oladalad harmatgyenege férc munka,ja és ne legyél már net koldus..lájk ez lájk az....
2012. okt. 10. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem lesz ez rossz, ha bővíted.

Én személy szerint szeretem ha sok a kép, bár nem azok a fantasy jellegű, beállított képek a szívem csücske.

Ha lovagolsz, akkor magadról is rakhatsz képeket a pacival (már ha fel akarod fedni magad).

Aztán a "nyálas" idézetektől feláll a szőr a hátamon. Egyszer-egyszer belefér, de nem kell minden kép mellé keresni egyet.

Hajrá! :)

2012. okt. 10. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Tini lányok szemszögéből biztosan csúcsszuper. Nekem nem az esetem, de ezt ne vedd zokon. A nyálas idézetektől, mindjártelolvadok kommentektől, szívecskéktől és hatásvadász képektől nekem személy szerint a hideg futkos a hátamon. De tudom, hogy a tini lányoknak ez jön be, szóval ha ők a célközönség, akkor hajrá.
2012. okt. 11. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!