Lovas lányok-fiúk! Nektek ez döntő ok?
Engem egyáltalán nem zavarna, hogy lovagol-e vagy sem, vagy egyáltalán szereti a lovakat. A lényeg, hogy elfogadja, hogy én lovagolok. (Találkoztam már olyannal, aki így reagált: "Fúj, te rá tudsz ülni arra a büdös állatra?! Lelőném, és kolbászt csinálnék belőle...") Cöhh... barom. :D
16/L
Én részben örülök is, hogy nem lovas :)
Egyszer elvittem lovagolni, ugyan tetszett neki, de van amit még jobban szeret, lényeg h sportoljon valamit, és élvezze, és hagyja h én lovazzak. :) Mondjuk az én lovamtól meg fél, ezért is nem jön ki gyakran.
22/L
Engem nem zavarna, ha nem lovagolna. Sőt, az sem fő ok, hogy szeresse a lovakat. Csak fogadja el, hogy én szeretem, hogy az időm nagy részét köztük töltöm.
Én meg elfogadom, hogy mondjuk ő a fociért vagy a forma1-ért rajong.
Hát egyébként nem de az jó ha legalább szereti a lovakat. Ha van egy olyan fiu/lány akibe szerelmes vagy akkor szerintem nem gond ha nem ló kedvelő.
( Míra.4 )
Nem tudom h ki volt az a drága, aki minden választ lepontozott...Na meg hogy az egész pontozásnak mi a lényege. Hogy az olvasónak tetszik e a válasz, vagy értelmes e a válasz. Mert az összes ittlevő válasz értelmesen, normális hangnemben adott választ a kérdésre.
Köszönöm a többiek nevében is :P
Én tartom magam ahhoz, hogy nem baj, ha nem azonos a hobbink. A drágám azzal már tisztában van, hogy ha lehetőség adódik rá, én otthon fogom tartani a lovam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!