Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovas lányok-fiúk! Nektek ez...

Lovas lányok-fiúk! Nektek ez döntő ok?

Figyelt kérdés
Ha esetleg járnátok egy fiúval/lánnyal,és ti lovasok vagytok,fontos lenne-e az,hogy ő is az legyen?Vagy elég annyi,hogy szeresse a lovakat?Fontos-e vagy sem?

2012. okt. 5. 22:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Engem egyáltalán nem zavarna, hogy lovagol-e vagy sem, vagy egyáltalán szereti a lovakat. A lényeg, hogy elfogadja, hogy én lovagolok. (Találkoztam már olyannal, aki így reagált: "Fúj, te rá tudsz ülni arra a büdös állatra?! Lelőném, és kolbászt csinálnék belőle...") Cöhh... barom. :D

16/L

2012. okt. 5. 22:45
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nem lenne az. Csak fogadja el, hogy az életben ők a másik szerelmeim, és kész. Ne szóljon bele a lovas dolgaimba, és akkor rendben is vagyunk. :)Nem érzem fontosnak, hogy lovas legyen.
2012. okt. 5. 22:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Ja,azt én sem bírom,ha valaki szekálja a lovaglást...mikor meg oda kerül a sor egy Falabellától is megijed...öm...gáz.,Ők nem is tudják igazából milyen,sosem fogják megérteni....Amúgy csak kíváncsi voltam,mert nekem fontos lenne,hogy szeresse őket,és csak a kedvemért legalább 1X menjünk el lovagolni kettesben.:D
2012. okt. 5. 22:59
 4/16 A kérdező kommentje:
Persze,úgy értem,h nem muszáj tudnia,de a kedvemért próbálja meg,ha nem teccik neki,nem nyaggatom tovább...normális vagyok?Mért ne tetszene?A lovaglásnál nincs jobb sport,hobbi a világon...
2012. okt. 5. 23:01
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Én részben örülök is, hogy nem lovas :)

Egyszer elvittem lovagolni, ugyan tetszett neki, de van amit még jobban szeret, lényeg h sportoljon valamit, és élvezze, és hagyja h én lovazzak. :) Mondjuk az én lovamtól meg fél, ezért is nem jön ki gyakran.

22/L

2012. okt. 5. 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, ha nem lovagolna. Sőt, az sem fő ok, hogy szeresse a lovakat. Csak fogadja el, hogy én szeretem, hogy az időm nagy részét köztük töltöm.

Én meg elfogadom, hogy mondjuk ő a fociért vagy a forma1-ért rajong.

2012. okt. 6. 08:57
 7/16 Míra.4 ***** válasza:
100%

Hát egyébként nem de az jó ha legalább szereti a lovakat. Ha van egy olyan fiu/lány akibe szerelmes vagy akkor szerintem nem gond ha nem ló kedvelő.

( Míra.4 )

2012. okt. 6. 10:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Közömbös se legyen. Én sokat járok lovas programokra és nem szeretnék egyedül menni, így jó, ha a párom is szereti annyira őket, hogy eljöjjön vele és ne unja magát halálra.
2012. okt. 6. 10:51
 9/16 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom h ki volt az a drága, aki minden választ lepontozott...Na meg hogy az egész pontozásnak mi a lényege. Hogy az olvasónak tetszik e a válasz, vagy értelmes e a válasz. Mert az összes ittlevő válasz értelmesen, normális hangnemben adott választ a kérdésre.

Köszönöm a többiek nevében is :P

Én tartom magam ahhoz, hogy nem baj, ha nem azonos a hobbink. A drágám azzal már tisztában van, hogy ha lehetőség adódik rá, én otthon fogom tartani a lovam :P

2012. okt. 6. 11:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretem nem.
2012. okt. 6. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!