Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok. Döntő befolyású, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Döntő befolyású, ha egy fiún van fogszabályozó?!

Figyelt kérdés
Fogszabályozóm van, ami fent is lesz még legalább 1,5 évig. Nem tudom mire számítsak a csajozás terén. Te meggondolnád magad, ha meglátod/megtudod, hogy a fiúnak fogszabályozója van?
2012. aug. 30. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy srácként válaszolok, de volt már olyan lány "ismerősöm", akinek kimondottan tetszett...
2012. aug. 30. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
énis fiú vagyok de több lány ismerősöm fiújának is van semmit nem mondott rá
2012. aug. 30. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz...Az gázabb, ha csálék a fogai...
2012. aug. 30. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:

igen, mert az szexi.

ha nincs az sem rossz, de valamiért nekem a fogszabi szexi.

meg a pocak is.. meg még sorolhatnám.

2012. aug. 30. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
van egy pasi akinek fogszabályzója van és nagyon helyes.egyáltalán nem foglalkozok a fogszabályzójával:) bár neki jól áll
2012. aug. 30. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem.:)
2012. aug. 30. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szexi, de egyáltalán nincs vele semmi baj. Engem nem zavarna, mert tudnám, hogy előbb-utóbb úgyis lekerül. A nagyon csálé vagy csúnya fogsor sokkal problematikusabb, bár a srác, aki David Guetta Titanium című klipjében szerepel (és szerintem nagyon kis nyomi), már ebből is divatot csinált valahogy, és az összes tinipitsa rajta nyáladzik a jutubon. Komolyan, fogalmam sincs, miért :D
2012. aug. 30. 22:05
 8/8 anonim válasza:

Ó, szerintem kifejezetten aranyos a fogszabályozó :D

És ahogy az előttem levők mondták, a csálé fogak az inkább ciki - bár van, akinek a csálé fogsor is tök jól áll ;)

Mondom mindezt úgy, hogy én is fogszabályozós vagyok (nekem magamon is tetszik XD ).

2012. aug. 31. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!