Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is borzalmas...

Szerintetek is borzalmas dolgokon mehetett keresztül?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=j60XKRfoUVM Szerintem szívszorító videó! Nézzétek meg egy lányról szól aki öngyilkos lett azok az emberek miatt akik a facebook-on és máshol ócsárolták őt egy meztelen kép miatt! Érdemes megnézni! Szörnyű! ://

2012. okt. 15. 15:30
 1/10 anonim válasza:
77%
Engem ez az eset nagyon megrázott. Átértékeltem az egész életemet. Csak azt sajnálom, hogy nem lehettem ott, hogy segítsek neki. Senki nem érdemli meg, hogy ennyire egyedül maradjon. Hogyha ezt a videót hamarabb láttam volna, talán segíthetek neki... Ha valaki ismer még ilyen, vagy ehhez hasonló dolgokat, kérem szóljon, hogy még a tragédia előtt segíteni lehessen. 14/L
2012. okt. 15. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Hányszor lesz ez még kitéve??? El kéne olvasni az erről szóló cikkeket is, a lány kissé zakkant volt, a családjának szerintem el kellett volna vinni pszichológushoz vagy pszichiáterhez.

Azért egy kivillanó cici nem a világvége manapság, nem ez lehetett a fő ok.

2012. okt. 15. 15:42
 3/10 Andizsuzsi ***** válasza:
70%
Aki végignézte a videót, láthatta, ez a kislány gyakorlatilag minden férfinek odadobta magát, aki akarta. Vadidegeneknek mutogatta magát, összejött hozzá végképp nem illő emberekkel. Valóban nagyon sajnálatra méltó élete volt, de ez nem az internet hibája. "Amandák" ma is élnek köztünk.
2012. okt. 15. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
3: Pontosan. Ráadásul többször váltott iskolát, mindenhol volt gond... Ilyenkor azért el kell gondolkozni, hogy talán nem a környezetben van a hiba.
2012. okt. 15. 15:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő igazad van én is ezt éreztem bár én fiú vagyok.. ://
2012. okt. 15. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
25%

#3, #4 válaszadóval egyetértek.

Gondolj a saját környezetbe egy tini rib@ncra, ha ő lenne a videón akkor is ennyire sajnálnád?

2012. okt. 15. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Az a gáz, hogy nem csak egyszer, és nem csak melleit villantotta+ott volt az a lefekvős történet is.

Tény, hogy emiatt nem kellett volna meghalnia, és amíg nem tudtam meg háttérsztorit is addig nagyon sajnáltam meg kiakadtam, de azért ő is közrejátszott ebben :/

2012. okt. 15. 21:24
 8/10 anonim válasza:
81%

Tényleg borzasztó a sztori :( Elgondolkoztam azon, hogy milyen durva és kegyetlen dolgokat kellene átélnem, hogy képes legyek megölni saját magamat. Pontosan hogyan ölte meg magát, tudja valaki? Gondoljatok bele, milyen kegyetlen lelki fájdalmai lehettek, ha az érvagdosás és az öngyilkosság is jobb volt annál. Ezen egyelőre nem tudom túl tenni magam.

A meztelenkedős dolog viszont...

Az az igazság, ha elvonatkoztatunk a ténytől, hogy szegény lány halott, csak gondolunk valakire, aki ismeretlen emberekkel osztja meg a meztelen fotóit...Nekem az jutna eszembe, hogy ez az illető nem egy intelligens ember. Ha már ilyen fiatalon mutogatja magát, mi lesz később. Persze ha kapott volna egy esélyt, talán egyszer még boldog ember lehetett volna...

Bevallom, egész nap azon gondolkodtam, bárcsak időben láttam volna ezt a videót. Írtam volna neki egy üzenetet és beszélgettem volna vele...Persze utólag könnyű okosnak lenni, de most azt kívánom bár ezt tettem volna. Csak egy aprócska segítség lehetett volna, de már soha nem tudom meg, mennyit jelentett volna...

18/L

2012. okt. 16. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
van egy k*rva, aki a testét árulja, tegyük fel luxus módon...egy pasi a végsőkig alázza, ebbe beleszáll még x ember, zaklatják, szekálják, bántják, megverik stb...a nő nem is okos, egyedül is van...megöli magát...szerinted normális dolog ez??? akár k*rva..akár százezer pasival feküdt le, akár a mellét mutogatta...lényegtelen....a legundoritóbb a világon, ha valaki a másikat alázza és ebben még örömét is leli...
2012. okt. 17. 14:11
 10/10 anonim válasza:
És én ezt egy másodpercig sem vitattam! Undorító az ilyen!!!
2012. okt. 17. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!