Szerintetek is borzalmas dolgokon mehetett keresztül?
Hányszor lesz ez még kitéve??? El kéne olvasni az erről szóló cikkeket is, a lány kissé zakkant volt, a családjának szerintem el kellett volna vinni pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
Azért egy kivillanó cici nem a világvége manapság, nem ez lehetett a fő ok.
#3, #4 válaszadóval egyetértek.
Gondolj a saját környezetbe egy tini rib@ncra, ha ő lenne a videón akkor is ennyire sajnálnád?
Az a gáz, hogy nem csak egyszer, és nem csak melleit villantotta+ott volt az a lefekvős történet is.
Tény, hogy emiatt nem kellett volna meghalnia, és amíg nem tudtam meg háttérsztorit is addig nagyon sajnáltam meg kiakadtam, de azért ő is közrejátszott ebben :/
Tényleg borzasztó a sztori :( Elgondolkoztam azon, hogy milyen durva és kegyetlen dolgokat kellene átélnem, hogy képes legyek megölni saját magamat. Pontosan hogyan ölte meg magát, tudja valaki? Gondoljatok bele, milyen kegyetlen lelki fájdalmai lehettek, ha az érvagdosás és az öngyilkosság is jobb volt annál. Ezen egyelőre nem tudom túl tenni magam.
A meztelenkedős dolog viszont...
Az az igazság, ha elvonatkoztatunk a ténytől, hogy szegény lány halott, csak gondolunk valakire, aki ismeretlen emberekkel osztja meg a meztelen fotóit...Nekem az jutna eszembe, hogy ez az illető nem egy intelligens ember. Ha már ilyen fiatalon mutogatja magát, mi lesz később. Persze ha kapott volna egy esélyt, talán egyszer még boldog ember lehetett volna...
Bevallom, egész nap azon gondolkodtam, bárcsak időben láttam volna ezt a videót. Írtam volna neki egy üzenetet és beszélgettem volna vele...Persze utólag könnyű okosnak lenni, de most azt kívánom bár ezt tettem volna. Csak egy aprócska segítség lehetett volna, de már soha nem tudom meg, mennyit jelentett volna...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!