Miért ilyen kegyetlenek a tinédzserek (és sok felnőtt is)?! (többi lent)
Sziasztok!
A minap olvastam egy hírt egy kanadai, Amanda Todd nevű 15 éves lányról, aki azért ölte meg magát, mert a "társai" kikészítették. Most nem mesélem el az egész sztoriját, nagyon szomorú, de ha valakit érdekel, neten megtaláljátok és youtube-on is van egy videója, ahol leírja angolul az egészet. ( http://www.youtube.com/watch?v=vOHXGNx-E7E)
Én iszonyatosan sajnálom szegényt, és az a szörnyű, hogy tényleg léteznek olyan tinik, akik ezt teszik másokkal és ennyire kegyetlenek!
Nektek mi a véleményetek erről az egészről? És egyáltalán miért van ez? Ennyire nem tudják átérezni más helyzetét? Ennyire sz@rnak az egészre?
És egyáltalán lehetne ezen valahogy változtatni szerintetek? Vagy egyre rosszabb lesz a világ és egyre kevésbé fognak törődni az emberek egymással?
Én csak 16 éves vagyok, szóval abban a korosztályban vagyok, mint ez a szegény lány, mégse tudnék ilyen kegyetlen lenni. De sajnos a környezetemben azért én is tapasztalok -ha ennyire durvákat nem is, de- hasonlókat.
Csak azért írtam ki ezt a kérdést, mert tényleg nagyon kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!
És légyszíves CSAK normális válaszokat írjatok!
Köszönöm előre is, és bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült!
9 Az ilyeneknek nincs lelkük.
Sok ilyenre van eset sajnos,vigyázni kell az ilyen undorító emberekkel.Itt a férfira gondolok,aki kezdte az egészet.A sok birka meg megy utána,gondolj a nácizmusra,ott is ugyanez volt.
10-essel és 11-essel abszolút egyet értek! Köszönöm a válaszokat!
Persze, írhattok még nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!