Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen kegyetlenek a...

Miért ilyen kegyetlenek a tinédzserek (és sok felnőtt is)?! (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap olvastam egy hírt egy kanadai, Amanda Todd nevű 15 éves lányról, aki azért ölte meg magát, mert a "társai" kikészítették. Most nem mesélem el az egész sztoriját, nagyon szomorú, de ha valakit érdekel, neten megtaláljátok és youtube-on is van egy videója, ahol leírja angolul az egészet. ( http://www.youtube.com/watch?v=vOHXGNx-E7E)

Én iszonyatosan sajnálom szegényt, és az a szörnyű, hogy tényleg léteznek olyan tinik, akik ezt teszik másokkal és ennyire kegyetlenek!

Nektek mi a véleményetek erről az egészről? És egyáltalán miért van ez? Ennyire nem tudják átérezni más helyzetét? Ennyire sz@rnak az egészre?

És egyáltalán lehetne ezen valahogy változtatni szerintetek? Vagy egyre rosszabb lesz a világ és egyre kevésbé fognak törődni az emberek egymással?

Én csak 16 éves vagyok, szóval abban a korosztályban vagyok, mint ez a szegény lány, mégse tudnék ilyen kegyetlen lenni. De sajnos a környezetemben azért én is tapasztalok -ha ennyire durvákat nem is, de- hasonlókat.

Csak azért írtam ki ezt a kérdést, mert tényleg nagyon kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!

És légyszíves CSAK normális válaszokat írjatok!

Köszönöm előre is, és bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült!

2012. okt. 15. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9 Az ilyeneknek nincs lelkük.

Sok ilyenre van eset sajnos,vigyázni kell az ilyen undorító emberekkel.Itt a férfira gondolok,aki kezdte az egészet.A sok birka meg megy utána,gondolj a nácizmusra,ott is ugyanez volt.

2012. okt. 15. 21:22
 12/14 A kérdező kommentje:

10-essel és 11-essel abszolút egyet értek! Köszönöm a válaszokat!

Persze, írhattok még nyugodtan!

2012. okt. 15. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Aláírom, hogy nagyon kegyetlenek tudnak lenni egyes emberek: felnőttek, gyerekek is. Lehet nem érzik, mennyire fáj ez a másiknak, de lehet, pont érzik, úgy akarják, hogy rossz legyen. Viszont az, hülyeség, hogy valaki a társai piszkálódása miatt öli meg magát. Ez az egyénen múlik, mármint azon aki később öngyilkos lesz...: van választási lehetősége: visszavág, jelzi a rendőrségnek, szüleinek, iskolát vált... vagy tényleg megöli magát! Szóval ez tipikusan annak az esete, hogy mennyire gyenge tud lenni valaki!
2012. okt. 16. 09:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudomásul kell vennünk, hogy az embernél önpusztítóbb és kegyetlenebb élőlény nem létezik a világon. Ezért fontos a nevelés és mások tiszteletének megtanítása, egy szülőnek akkora felelőssége van, amelynél alig van durvább dolog az életben. Azok a gyerekek nem is tudták mit tesznek, mert valszeg a szüleiktől sosem hallottak mások tiszteletéről és érzésekről. Szerintem a gyerekek szülei hibásak főleg. Egy szülőnek észre kéne vennie ha a gyereke rossz és másokat zaklat és jókora pofont adni. De ma már ha a gyerek nem tanul és 1 est hoz persze hogy a tanár a rohadt szemét, a gyerek nem tehet róla( nagy sz@rt nem, csak ő tehet róla). 22/F
2012. okt. 17. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!