Hogy élted meg azt, hogy betöltötted a 18. életévedet?
Szió:)
szerintem abban az értelemben új, hogy amit eddig tettél, nagyjából a szüleid voltak még a felelősek a tetteidért.
Mostantól kezdve, a szülök már nem tudnak igazán megvédeni a tetteid következményeitől, legfeljebb segíteni neked kikerülni a bajból.
Persze ne csak a szomorúság jellemezze ezt, kívánom, hogy a minden napokban legyél nagyon boldog, és vigyázz magadra.
Talán magamról annyit, hogy mikor 27 évvel ezelőtt betöltöttem a bűvös 18-at, beképzelten bementem a helyi presszóba, és kértem egy sört.:)
A reagálásra voltam kíváncsi.
A tulaj nevetett és azt mondta, hogy majd ha 18 leszel...
Én lazán elővettem a személyi igazolványomat és a képébe dugtam:))
Kénytelen volt kiszolgálni...:D
én egy hete lettem 18 :)
nekem azért kicsit más érzés mint amikor 17 voltam, van bennem egy elvárás magammal szemben, hogy "most már felnőtt vagyok, most már felelősségteljesen döntök és magam ura vagyok" legalábbis ezt gondolom. Aztán hogy tényleg változtam-e azt még nem tudom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!