Szerintetek pszihológus tud segíteni a beilleszkedési problémákon felnőtt korban?
Nekem van egy kis szociális fóbiám.Szorongok azon,hogy nem fognak elfogadni vagy megszólnak valamiért.Ez a szorongás nehezíti meg azt ,hogy hatékonyan kezeljek atrocitásokat pl. ha valaki fél fokkal is megemeli rám a hangját akkor lámpaláz szerű valami fog el és nem tudok reagálni
A családi életem kiegyensúlyozott.
Kb.egy hónapja kezdtem el járni.Jövőhéttől akar elkezdeni velem valami relaxációs gyakorlatsort meg egyéb fejlesztést.
Kitöltetett velem egy csomó tesztet.Azt mondta határozott a fellépésem és nem alacsony az önbizalmam,hanem a kommunikációban vannak elcsúszások,gyengébb a szociális készségem és nehezebben tudok mások érzéseire ráhangolódni pl:nem mindig tudom mit akar a másik vagy nem tudom,hogy bántásnak szánta amit mond vagy nem Nagyon sokat teszek és dolgozok azon,hogy ha olyan helyzetbe kerülök megtudjam magam védeni.Szégyellem,hogy ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!