Habii00 kérdése:
Mit csináljak az állítólagos barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Van egy 'barátnőm' akivel nemrég összevesztem, mert nyáron volt egy tábor és oda együtt mentünk, és úgy volt hogy együtt leszünk meg minden. Na és van egy új lány aki át jött idén a mi sulinkba, és ő is ott volt a táborban. Barátnőm kb. csak vele volt, engem meg leszart magasról, és ez nekem nagyon szarul esett. Mikor vége lett a tábornak utána meg nyalizott nekem, meg röhögött a képembe, mintha nem történt volna semmi. Mindig is ilyen volt, de ez most durvább volt, de én mindig megbocsájtottam neki, pedig tudom hogy ki is szokott beszélni, meg semmi nem jó neki, és csak kihasznál engem is, de óvodában ismerkedtünk meg és azóta barátok vagyunk. Suli elején összevesztem vele mert nekem már elegem volt belőle. Most másokkal vagyok, sokkal rendesebbek mint ő, és most el kezdte utánozni a hobbimat is amit régóta csinálok. És nem is sejti hogy miért nem vagyok vele. Most mit csináljak szerintetek? Nem akarok vele lenni, mert kihasznál mindenkit, és kibeszél mindenkit a háta mögött, 13 éves és mindenkinek hazudik meg a tanároknak a kiskedvence, én meg nem akarok olyan lenni mint ő..... ( bocsi hosszú lett, de muszáj volt..) 13/L.2012. okt. 12. 17:43
1/1 anonim válasza:
ó én is voltam így tavaly. hidd el kinövitek. m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!