Mit csináljak az állítólagos "legjobb barátnőmmel"?
Figyelt kérdés
Már kb. 10éve legjobb barátnők vagyunk és egy fiú miatt képes eldobni a barátságunkat.. egy suliba járnak a sráccal és órák után mindig mennek a gyerekhez dugni és egész nap együtt vannak.. elég undorítónak tartom. És rám már nincs ideje.. írtam neki egy levelet, hogy akkor hagyjuk egymást, ne szenvedtessen, megvan a magam baja így is.. és akkor mondta, hogy ne beszéljük meg megváltozik stb. Másnap suliba már nem is köszönt, inkább elfordította a fejét és még a végén én voltam a szar szemét köcsög ribanc. Most már rám sem mer nézni, talált magának új "legjobb barátnőt" és vele is csak péntek délutánonként van utána megy a csávóhoz dugni.. persze én vagyok a hibás, mert nem keresem! Legszívesebben úgy beolvasnék neki..2012. márc. 15. 20:54
1/4 anonim válasza:
Én ilyen barátnővel nem nagyon foglalkoznék,és szerintem neked sem kell....Nem vagy te a kutyája hogy ide oda rángasson meg palimadárnak nézzen....én úgy otthagynám hogy többé még hozzá sem szólnék,utána nekem jöhetne sírni....Mielőtt beszél és cselekszik azelőtt érdemes gondolkodni....Ne foglalkozz vele! Ez nem barátnő!
2/4 anonim válasza:
Nehéz dolog meglátni más tetteinek mozgatórugóit, valószínűleg most nagyon szerelmes azért hanyagol. Ha meg beszélt erről a srácnak, akkor valószínű, hogy mondta neki, hogy csak irigy vagy, mert neki van pasija, ha neked nincs jelenleg. A fiúk szoktak tartani az ilyen barátnőktől, és is jártam már úgy, hogy egy barátnő addig járt a barátnőm agyára, amíg egyszer csak úgy döntött, hogy nekünk nem kellene együtt lennünk. Szóval nem hibáztatlak, de azt tudom javasolni, hogy néha nézz a dolgok mögé is.
3/4 A kérdező kommentje:
A vicc az egészben, hogy még csak nem is szerelmes, nem is járnak, csak dugni mennek át egymáshoz.
2012. márc. 15. 22:16
4/4 anonim válasza:
pfff....szánalom -.-'' utálom az olyan embereket akik csak érdekből, valamiért vannak egy sráccal/lánnyal. jól tetted, hogy megkérdezted hogy most mi van, mert így legalább tudod hogy hogy is áll a dolog. hagyd a fenébe. nem éri meg!! keress egy olyan barátnőt aki sokkal jobban megérdemel téged! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!