Mit gondolnak az átlagos emberek az animefanokról?
Kb. ezek jellemeznek egy rajongót: gyerekesség, túlzásba viszik sokszor, nem utolsó sorban próbálnak utánozni japán kínai embereket, hol ott semmi közünk nincs hozzájuk
Én rettentően viccesnek tartom amikor egy korombeli srác vagy lány ilyenekért rajong. Semmi komolyság nincs benne
20/F
Azért, mert feltett egy kérdést, még nem feltétlenül igazak rá a sztereotípiák. :D
Sokan hiszik, hogy mindenki, aki szereti az animéket/mangákat, az valami retardált, vinnyogó kis liba, pedig ez nem igaz. Mondjuk nyilván a kirívó példák a szembetűnőek, ugyan úgy, mint mondjuk a rockerekről is egyből egy bizonyos kép ugrik be az embereknek.
Én személy szerint szeretem az ilyesféle dolgokat, de a magyar animés közösségek nekem személy szerint nem állnak közel a szívemhez. Sok a 14 éves, visítozó kiscsaj, akik ismerik kb. a Narutot meg a Bleachet, de borzalmasan hangosak és úgy viselkednek, mint az idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!