Úgy döntöttem, hogy otthagyom a rossz társaság miatt az albérletet, és utazni fogok. Lehet így bírni hosszú távon? Az út másfél órás
Figyelt kérdés
Heti 3x fogok utazni,odafelé az út 1,5 óra vissza ugyanannyi.Szeretek utazni,anyagilag is így lenne jobb,mint az albérlet.És így heti kétszer járhatnék edzésre,és végre elkezdhetném ismét a nyelviskolát.2012. okt. 7. 08:40
11/18 anonim válasza:
Rövidtávon bírható szerintem is. Én már kb. fél éve ingázok, néha fárasztó, de azért, mert tudom, hogy egy háztartás vár, ha hazaérek, amúgy élvezem (olvasok, zenét hallgatok, tanulok a buszon stb.).
12/18 anonim válasza:
Januárig fél lábon ki lehet bírni ezt az ingázást.
Hugom főiskolás, 3. éve ingázik napi 2 órát, mellette diákmunkát vállal (rendszeresen), barátja van és tanul is, emellett még szombatonként jövő hónaptól elkezd egy sulit, ahova szintén ingázni fog (bő 2 óra).
Van egy barátnőm, napi 10-11 órát dolgozik, heti 4 napban, emellett ingázik (3 óra) és háztartást vezet, férje van.
13/18 anonim válasza:
Januárig az csak 3 hónap, szóval érted :)
14/18 A kérdező kommentje:
csak valakit kell a helyemre találni,mert másképp nem kapom vissza a kauciót sem
2012. okt. 7. 10:05
15/18 anonim válasza:
Volt olyan szerződés, ami kiköti, hogy x ideig ott kell laknod, és te most hamarabb elmész? Ha nem volt semmi ilyesmi, akkor igenis kérd vissza a kauciót, már ha nem tettél tönkre semmit a lakásban (feltételezem, hogy nem).
16/18 A kérdező kommentje:
igen,van olyan kikötés,hogy ha fél évnél előbb hagyom ott,csak akkor kapom vissza,ha van helyettem más lakó
2012. okt. 7. 10:40
17/18 anonim válasza:
Adj fel hirdetéseket a neten, közösségi oldalon írd ki!
18/18 A kérdező kommentje:
már adtam fel rengeteg hirdetést
2012. okt. 7. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!