Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha megakarnáto...

Mit csinálnátok ha megakarnátok halni? Ha valaki nqgyon becsapott titeket és plusszban 1 milliótok bánja?

Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 00:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Megvártam, míg elmúlik. De komolyan.

Nekem "csak" kb. 400ezrem bánta, de ezért nem akartam meghalni. Még ezzel is szerezzek neki örömet?!

2012. okt. 3. 00:27
 2/16 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van de kivagyok nincs kedvem élni folyton csalodom az emberekben azt veszem észre hogy a pnzért mindent atgázolni a másikon
2012. okt. 3. 00:42
 3/16 anonim ***** válasza:

Találj valami erényt magadban. Komolyan, nekem ez mindig bevált, mikor padlón voltam. Nem tudom, hány éves vagy és milyen nemű, de nekem volt egy durva betegségem, csődbe mentem, mindenkiben csalódtam, aztán egy nap kisírt szemekkel belenéztem a tükörbe és azt mondtam: Basszus, jó a testem, fiatal vagyok, komolyan itt siránkozom? Felkaptam egy dögös ruhát, elmentem szórakozni és ezt az elkövetkezendő hetekben mindig megtettem egy alkalommal.

Apró dolgokban segítettem idegeneknek, kerestem a kedvességet a világban. És sikerült kilábalnom a pokolból.

2012. okt. 3. 00:52
 4/16 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló módszere ismerős. És nekem is bevált! :)

#1 voltam

2012. okt. 3. 01:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vqgytok ment a zöld kéz.
2012. okt. 3. 01:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Én szemét vagyok és azért élnék, hogy tönkretegyem.
2012. okt. 3. 03:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Sajnos ismerős érzés,én is sokat csalódtam.Inkább keresd meg és vezesd le rajta a feszültséget.
2012. okt. 3. 06:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem 2 millióm bánta ,másfél év volt mire túl tettem magam rajta .A halált meg úgysem tudod elkerülni ,akkor meg mi a francnak siettetni (amúgy meg drága a virág :)
2012. okt. 3. 06:56
 9/16 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, milyen pocsék dolgokra költötted volna (nem mondom, hogy ez igaz is).

Csak van valamilyen jó tulajdonságod? Onnan indulva, ahol egy van, akad ott több is.

Nem kell azt gondolni, hogy könnyű így. Nem az. De vannak mértékek. A halál már a vég, onnan nincs visszaút. Pedig lehet, hogy meggondolnád magad.

Ajánlok figyelmedbe egy slágert: Hernádi Judit - Sohase mondd...

2012. okt. 3. 11:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyszer már volt egy milliód. Gondolj arra, hogy sokan sosem látnak ennyi pénzt együtt. Ők mit csináljanak?
2012. okt. 3. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!