Mit csinálnátok ha megakarnátok halni? Ha valaki nqgyon becsapott titeket és plusszban 1 milliótok bánja?
Megvártam, míg elmúlik. De komolyan.
Nekem "csak" kb. 400ezrem bánta, de ezért nem akartam meghalni. Még ezzel is szerezzek neki örömet?!
Találj valami erényt magadban. Komolyan, nekem ez mindig bevált, mikor padlón voltam. Nem tudom, hány éves vagy és milyen nemű, de nekem volt egy durva betegségem, csődbe mentem, mindenkiben csalódtam, aztán egy nap kisírt szemekkel belenéztem a tükörbe és azt mondtam: Basszus, jó a testem, fiatal vagyok, komolyan itt siránkozom? Felkaptam egy dögös ruhát, elmentem szórakozni és ezt az elkövetkezendő hetekben mindig megtettem egy alkalommal.
Apró dolgokban segítettem idegeneknek, kerestem a kedvességet a világban. És sikerült kilábalnom a pokolból.
Az előző válaszoló módszere ismerős. És nekem is bevált! :)
#1 voltam
Gondolj arra, milyen pocsék dolgokra költötted volna (nem mondom, hogy ez igaz is).
Csak van valamilyen jó tulajdonságod? Onnan indulva, ahol egy van, akad ott több is.
Nem kell azt gondolni, hogy könnyű így. Nem az. De vannak mértékek. A halál már a vég, onnan nincs visszaút. Pedig lehet, hogy meggondolnád magad.
Ajánlok figyelmedbe egy slágert: Hernádi Judit - Sohase mondd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!