Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Miért vagyok ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Úgy fél éve regisztrálok minden netes nyereményjátékra, külön rájuk keresek, kérdőíveket töltögetek, fészbúkon is mindenre regisztrálok, de SEMMI...

50 játékra már biztosan beneveztem, ha nem többre.

Más is van így ezzel? Hogy soha nem nyer semmit?

2012. okt. 2. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
igen én detto ilyen "szerencsés" vagyok szóval megnyugodhatsz nem vagy egyedül, de azért próbálkozz tovább én is azt teszem.
2012. okt. 2. 19:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, ettől függetlenül nem adom fel, úgyis ingyen van.

Párom szerint azért van ez, mert majd csak egyszer fogunk nyerni, de akkor nagyot... Úgyhogy most már veszek lottót is két hete... Hátha igaza lesz. :D

2012. okt. 2. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
hihi egyébként esküszöm énis mindig ezt mondom meg erre gondolok, mert én nemcsak a nyereményjátékokkal vagyok így hanem úgy alapvetően minden téren állandóan beszívok valamivel régen sokat síránkoztam ezen szószerint mostmeg már beletörődtem :)
2012. okt. 2. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel. Eddig egyetlen egyszer nyertem neten egy ajándékcsomagot, én arra nem is számítottam igazából de kisorsoltak és rá 3-4 nappal később már hozták is. Nem volt nagy dolog de örültem neki mert eddig ez az első és egyetlen ilyen nyereményem. Engem ez győzött meg azzal hogy csináljam, csináljam mert sosem lehet tudni. És a nagyobb értékű nyereményjátékok sem kamu dolgok mert egyik ismerősöm már egy jó kis TV-t nyert magának neten keresztül, igaz neki személyesen kellett elmennie érte mert nem küldhették ki csak úgy a legalább 200 ezer forintos TV-t de végül megkapta azt hiszem értesítés után 2 héttel később mehetett be átvenni. És persze én vittem el meg én is hoztam haza, evett az irigység érte de legalább azt a kis apróbb ajándékcsomagot amit kapott mellé abból adott nekem egy autós illatosítót, meg egy kulcstartót. Szóval biztató jelleggel mondom nem szabad feladni! Én eddig egyszer nyertem kis ajándékot de annak is örülni kell mert nem fizettél érte pénzt csak úgy jött. Még ha egy szelet csokit nyersz már annak is örülni kell.
2012. okt. 2. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
A semmiből nem lehet pénzt keresni! (Oké, úgy értem, nem lenne szabad.) A nyereményjátékokat alapból úgy találták ki, hogy az a hirdetőnek megérje, ergo a játékosoknak ne. Ha egyszer nyersz is valamit, aligha éri majd meg az összbefektetést. Legjobb esetben csak az idődet csapolják meg, de nem egyszer áron felüli termékeket reklámoznak neked, vagy téged használnak fel reklámcélra.
2012. okt. 3. 00:14
 6/6 A kérdező kommentje:

5., nem nagy idő HETENTE mondjuk az a 20 perc, amit ezekkel töltök, pláne, hogy már amúgy is a gép előtt ülök, nem a munkámat szakítom vele félbe...

És mint mondtam, csak ingyenesekkel játszom. Kivéve a lottót, de az meg kemény 200 Ft, vagy mennyi, szóval nem nagy dolog.

2012. okt. 3. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!