Hol találhatnék haverokat/barátokat?
Figyelt kérdés
27 éves lány vagyok, Pesten élek 2 éve, párkapcsolatban. Minden egyetemista barátom, barátnőm másik városban él, így nagyon rossz, hogy nem tudok senkivel elmenni beszélgetni, sörözni egyet, vagy bármilyen hasonló közös programra.
Mindenhová a barátommal megyek, vagy egyedül.
Eddig jól elvoltam, de mostmár nagyon hiányzik a társaság. Olyan jó lenne időnként szórakozni menni, beülni valakivel valahová..
Szerintetek hogyan és hol tudnék ilyen hasonlóan magányos korombeli "haverokra" szert tenni?
2012. okt. 1. 15:18
1/1 anonim válasza:
Átérzem :) Legalábbis átfogom :) Jelenleg miskolcon tanulok még áprilisig. Jelenleg együtt élek a barátommal már 1.5 éve. Ő is ide valósi, de Pesten élt 4 évig és ott is dolgozott. Tesói, haverjai még mindig ott élnek, a barátom miattam költözött haza. Áprilisban vége a sulinak utána Pestre költözünk és ott keresünk munkát. Kicsit félek is...sajnos itt miskolcon sincs túl nagy baráti társaságom...leginkább a pasim tesói és haverjai akikkel eljárunk szórakozni. Ők szoktak haza járni havonta 1xer Pestről. Imádom őket, és tudom ha Pestre költözünk számíthatok rájuk...de fiúk...és néha szükségem lenne 1 lányra akivel megdumálhatom a dolgaim, beülhetek vele valahová iszogatni vagy bármi..! Nagyon nehezen nyitok új emberek felé de ha egyszer sikerül akkor nincs megállás! (gátlásaim oldásában mindig segít 1 feles :D )novemberben és fent leszünk 1 hétig lazulás képen és a szilvesztert is ott töltenénk majd ami biztos jó lesz de sajnos nem sok mindenkit ismerek. De majd meglátjuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!