Hol találhatnék ilyen barátokat?
Nincs a gimiben egy jó fej ember, aki rockot hallgat?
Amúgy meg ha valóban a barátaid, akkor tehetnének kivételt, te is elmész velük nyálas zenét hallgatni, ők is eljöhetnének veled egy-egy koncertre. Még a végén meg is tetszik nekik.
próbálkzotam elvinni őket pont tegnap.. mi lett a vége? azt mondták oké, de mikor a bejárat előtt voltunk kitalálták, hogy inkább ne menjünk mert úgysem élveznék ezt a zenét. már nagyon régóta vártam azt a koncertet, erre miattuk be sem mehettem...
amúgy nagyon nagy sulim van, de alig járnak oda értelmes emberek, többségük ilyen partiribi vagy a többi nem jár sehova..
köszi a válaszokat egyébként:D
Itt vagyok! A Bökkenő, hogy 146km-re Debrecentől :-/ :-)
rockerek.hu-n nézted már? Hátha akadna...
19f
"Amúgy meg ha valóban a barátaid, akkor tehetnének kivételt"
ez hülyeség,egy tuc-pucos soha nem menne rockoncertre,ahogy egy rocker sem menne soha tuc-pucra.
akarni akartak jönni, csak végül meggondolták magukat.
amúgy én jártam egy ideig tuctuc partykra, de annyi volt hogy leittam amgam és sírtam hogy mennyire szar :D:D többet ilyet nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!