Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez most szemétség, vagy nem?

Ez most szemétség, vagy nem?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok. Nem vagyok az a bulizós fajta, inkább csak találkozunk a barátokkal és csinálunk valamit, ha néha napján összejön, ami most lecsökkent kb havi egyre, de ezzel is sokat mondok, mert vagy nekem van suli, vagy ők melóznak, de valami miatt tuti, hogy nem tudunk találkozni. Ezzel még nincs is nagyon gáz, csak az a baj, hogy a szüleim szeretik sokszor beosztani az időmet, mint valami 6 évesnek. Ezzel most nem arra gondolok, hogy ekkor, és ekkor menjek lefeküdni, mert akkor már elástam volna magam, hanem arra, hogy most októberben lesz ugye 4 napos hétvége. Végre valahára nekem sem lesz suli, a haverok is ráérnek, és terveztünk egy kis bulit, de a szüleim már megint hozták a formájukat, már beiktatták a 4 napos hétvégére programként, hogy elmegyünk a nagyszüleimhez. Mondtam, hogy én nem érek rá, mert bulizunk a haverokkal, ami természetesen nem csak 1 napból állna, ki szeretnénk használni azt a 4 napot. Mondanom sem kell, hogy kötelező programként lett beiktatva nekem is, hogy átmenjek a nagyszüleimhez, amivel egyébként semmi bajom, hogy találkozzak velük meg ilyenek, de miért van az, hogy amikor eltervezünk valamit egyszer-kétszer egy évben, akkor mindig muszáj bekavarniuk valamivel, hogy most ide megyünk, most oda megyünk én ugyan ne tervezgessek... bocsánat, hogy ezt mondom, de már a f@szom tele van vele. Most tényleg én vagyok sokat akaró gyökér, vagy engem korlátoznak be egy kicsit? Egyébként nem vagyok az a nagyon ismerkedős fajta, a suliban ugyan nem nagyon vagyok rosszban nagyon senkivel, de mivel teljesen más az érdeklődési körünk, ezért nem vagyunk egy hullámhosszon. Szóval inkább zenét hallgatok a szünetekben. Valamilyen szinten különc is vagyok ott, mert nem olyan vagyok mint a többiek, emiatt sokan kibeszélnek és nevetnek is a hátam mögött, ami egyébként nem korlátoz engem semmiben, csak megemlítettem. Barátnőm úgymond ég nem volt, egyszer kavartam egy csajjal, akivel eljutottunk a pettingig, de ennyi. Szóval most mit csinálhatnék, hogy a szüleim végre megértsék ezt?

Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.

2012. szept. 29. 11:55
 1/2 anonim válasza:

Például viselkedj úgy, ahogy az egy 20 éves felnőtt férfihoz illik...

Csak egy tipp volt... Ha nem megy, hát nem megy...

2012. szept. 29. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel már 20 éves vagy, vagyis felnőtt, nem kötelező ebben a szüleidre hallgatnod. Ha nem akarsz, nem mész, megmondod, hogy már felnőtt vagy és most ezt nem fogod megtenni :)
2012. szept. 29. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!