Mi az a viselkedés amit már nem vagyok köteles eltürni? Hol a határ, ki mit tenne?
19éves lány vagyok, 3hete dolgozok mekiben, de tegnap volt az eddigi legdurvább incidensem.
Kedves vagyok a vendégekkel, mosolygok, kedvesen üdvözlöm őket, igényes vagyok és nem viselkedek kihívóan sem flegmán,hiszen nekem sem esne jól ha velem szemben ilyen lenne az eladó vagy a kasszás, de tegnap bejött 2 pasas.
Kártyával akartak fizetni, már az elején bunkók voltak, kedvesen üdvözöltem őket, de hallottam hogy teszik rám a megjegyzést, először nem is foglalkoztam velük.
Aztán nem fogadta el a kártyát a monitor, szépen kérdeztem hogy van-e náluk kp. erre kiabálni kezdett velem a srác hogy béna vagyok, meg hülye p*csa, hogy nem értek a kártyához, mondom neki még akkoris normálisan hogy sajnos erről nem én tehetek.
Nos akkor már hallottam hogy mondja a másiknak hogy "ülye idióta p*csa, biztos be van b*szva, nehogymár azt higyje hogy ő a f**a csaj, tök nyomorék" onnantól kezdve nem mosolyogtam erre kérdezi a másik hogy "van valami bajod?" mondom "csak annyi hogy nem tetszik hogy teszitek a megjegyzést, sajnos a kártya nemjó, ez nem az én hibám"
na onnantól kezdve rámhordtak mindent hogy "fogd be a pofád, mit képzelsz magadról? ha világfájdalmad van, akkor takarodjál haza, az a bajod hogy bejöttünk?" meg egyéb ilyen szépségek. Kiszolgáltam őket, de nagyon megaláztak, szerintem az egész étterem hallotta hogy üvöltenek velem.
Mikor elmentek hátra mentem sírni, nagyon kiakadtam.
Senki sem jött oda megkérdezni hogy mi a probléma.
Annyira megalázó volt, még élvezték is.
Nem szeretném részletezni miket mondtak, de sosem viselkedett még igy velem egyetlen idegen sem.
Esküszöm attól féltem hogy a srác átnyúl a pulton, és kiszed vagy megtép, annyira agresszívak voltak.
A vendégnek vannak jogai, na és mi van a dolgozóval? Nekem nincsenek jogaim, mindent el kell türnöm? És ha esetleg valamelyik "kedves" vendék kiszed a pultból és megtakar, mert már azon sem lepődnék meg, amilyen agresszív emberek vannak, akkor mi lenne?
Mondták hogy "nyugi lesz ennél gázabb is" Kérdem én, az miyen lesz, megkéselnek???
Meddig mehet el a vendég viselkedésben?? Mennyit vagyok köteles eltürni, és ilyen helyzetben ki mit tenne? Vasárnap ismét megyek melózni de már félek az ilyen konfliktusoktól, mert rengeteg az arrogáns agresszív ember.
teljesen megértelek sajnos mindenhol vannak ilyen taplók. nekem telefonos melóm volt az sem volt jobb, olyanokat mondtak h pl. tescos zacskót húzna a fejemre és addig d*gna amíg lihegek...sokan azt hiszik bármit megengedhetnek maguknak.
én a helyedben a biztonsági őrhöz vagy a managerhez mennék oda, és megkérném hogy legközelebb ilyen esetben tegye a k*rva dolgát.
Én kiálltam volna az igazamért,megmondtam volna a magamét annak a 2 srácnak!Nehogymár,mit képzelnek?!?
Ha kirúgnak na bumm,nem érdekel de nem hagyom magam,lesz másik munkahelyem.
Meki! Ne vedd magadra, de a minap bementunk es lengyelul beszeltunk hogy mit is fogunk enni, az anyanyelvunk lengyel, nekem nem regen mutottek az orrom es meg eleg "szines" :)
Szoval jot nevetek rajtam meg mondtak egymasnak, nezd mar azt a csajt hogy nez ki... Elfeheredet a csaj amikor magyar rendeltunk tole.
Sajnalom ami veled tortent ne vedd a szivedre
Hát pont azért menjen oda akkor a főnök, mert a vendégnek igaza van, te úgysem értesz hozzá (a vendég szerint), akkor próbálkozzon vele ő. Nyaljon be a vendégnek ő, biztos gyakorlott benne. :)
Egyébként igen, a vendégnek mindig igaza van, csak amikor ezt kitalálták még nem voltak ilyen tapló vendégek (meg mekdonálc sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!