Megaláztak, kiröhögtek az RTL klub adásában! Hogy tegyem túl magam rajta?
1 senki se fog emlékezni rád
2 te elfogadtad a a feltételeket,tehát azt is h kritizálhatnak.az h a családod szerint jó a hangod,senkit sem érdekel.
ha nem bírod az élcelődést és a kritikát,akkor ne állj ki a nyílvánosság elé.
megértelek
épp tegnap néztem én is adást, most először, mert elég ritkán kapcsolom be a tévét, és arra gondoltam, h tényleg nagyon durván kifigurázták a mentorok a nem túl tehetséges jelölteket
sajnos ilyen világban élünk, és ez így volt korábban is
mit tehetsz?
változtass a gondolkodásodon
nem dől össze a világ, te attól ugyanaz az ember vagy, aki, az ismerőseid, családod így fogad el téged, a többiek nem számítanak
majd akkor aggódj, ha emiatt nem kapsz munkát a jövőben, vagy nem találsz párt magadnak, stb. tehát nem tudod úgy élni az életed, ahogy szeretnéd...minden csoda három napig tart
ha nagyon nem megy, akkor keress fel egy szakembert
eleve olyan embereket keresnek oda, aki hatalmas tehetség, csak nem volt alkalma megmutatni még sehol. Tehát ha nem énektanár mondja, hogy tehetséges vagy, az nem sokat számít. Én is jártam énekkarba, zeneiskolába, játszok kétféle hangszeren, de ez nem azt jelenti, hogy tehetséges vagyok, hanem amatőr, akinek nincs esélye, mert eladni kel tudni magadat, nem szépen énekelni otthon.
Ha ennyire kiborulsz egy kis kritikától, nem neked való ez a pálya, csomó valótlan durva dolgot mondanak a sztárokról, fele sem igaz, mégis ki kel bírniuk.
Vagy képzed magad, jobb leszel és visszamész vagy más tehetségkutatóba, vagy elfelejted az egészet és elhiszed, amit mondtak a bunkó mentorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!