Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jöttetek le facebookról?

Miért jöttetek le facebookról?

Figyelt kérdés

Mi volt az utolsó csepp, mikor jöttetek rá, hogy ez az egész facebook/közösségi oldal cucc:

- hülyeség

- nem neked való

- nem használod semmire

- akármi egyéb?

Miért lett belőle eleged, miért "jöttél le" róla?

2012. szept. 22. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is szívesen lejönnék róla, csak pl. van néhány általam kedvelt zenekar, amelyekről máshol nem lehet beszélgetni ill. nincs róluk magyar nyelvű fórum. Meg ott a testvérem, akivel ritkán találkozunk és néha chatelünk. . Amúgy meg emberileg nem izgat, mert a baráti körömben úgyis e-mailezünk egymásnak ill. hívjuk egymást telefonon, találkozunk személyesen. Ismerősöm is alig van bejelölve a Facebookon, van, akit töröltem is. Nem szeretem, mikor boldog-boldogtalan bejelölget, van olyan is, akiről az se tudom, ki fia, borja. Meg én már nem is tartozom abba a korcsoportba, amely folyton rajta lóg, gyakorlatilag ott éli az életét.

Anno fenn voltam Iwiwen is, de 1 év elteltével már töröltem magam.

2012. szept. 22. 18:56
 12/13 A kérdező kommentje:

Kösözönöm! Én mindenkit felfelé pontozok, nem tudom, ki trollkodta le az összes válaszoló százalékát.

Van, aki azt írta: annak való, akinek vannak barátai. Na ez az. Erről van szó. Senki egy db hozzászólást nem ír nekem, megalázó, hogy más meg egyet böffent, kiírja, milyen szagú volt, és 100-an "lájkolják", képesek beszélgetni róla oldalakon át, de azt, hogy a kisfiam milyen aranyosan énekel egy 15 másodperces (tehát eléggé felhasználóbsrát hosszúságú) videón, amit feltettem, senki meg se nézi...és nem vagyok a naponta 100 gyerekképet felposztolós fajta, hetente 1-2 dolgot írtam ki, mégsem érdeklek senkit. És igen, a "barátaim" és a közös beszélgetések...hát hadd ne mondjam inkább. Már úgy vagyok ezzel, nem erőltetem magam más emberekre, ha szemmel láthatóan nem érdeklek senkit. Aki a barátom, az érdekes módon megkeresett, hogy miért töröltem magam, gyorsan megadta az összes egyéb elérhetőségét online, személyesen, telefonon tudom hol elérhető, így senkit nem fosztok meg attól, hogy érintkezzen velem, aki eddig is akart.

2012. szept. 23. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez így van: nekem is csak nagyon kevés ismerősöm van, aki közel áll hozzám, és velük így is-úgy is felveszem a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen és személyesen találkozunk, szakítunk időt egymásra. Van olyan ember a Facebookon akinek több száz "ismerőse" van, ez mire jó? Egyesek úgy gyűjtik őket, mint más az érméket vagy a Kinder-figurákat / vagy bármit, amit gyűjteni lehet /, kíváncsi lennék, hány százalékával tartja ténylegesen a kapcsolatot.
2012. szept. 24. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!