Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jöttetek le facebookról?

Miért jöttetek le facebookról?

Figyelt kérdés

Mi volt az utolsó csepp, mikor jöttetek rá, hogy ez az egész facebook/közösségi oldal cucc:

- hülyeség

- nem neked való

- nem használod semmire

- akármi egyéb?

Miért lett belőle eleged, miért "jöttél le" róla?

2012. szept. 22. 16:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
az elejétől fogva...na meg aztán folyamatosan,amikor rájöttem, hogy a legtöbb férfi sóher és szánalmas módon a fb-on akar kapcsolatot fenttartani,v elkezdeni,mert szemtől-szemben képtelen a kommunikációra.Még "fent"vagyok rajta,de csak azért,mert vannak rokonaim más kontinensen és szeretném róluk nézni a fotókat,videókat.Hát ennyi.
2012. szept. 22. 16:34
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Soha nem regisztráltam.

Mondjuk lejönni róla csak úgy tudsz ha kitiltatod magad, mert te saját magadat nem tudod törölni.

2012. szept. 22. 16:34
 3/13 A kérdező kommentje:
hogyne tudnám...lehet magamat törölni :) Olyanok véleménye is érdekel, akik szerint tök jó a facebook, ezt gondolták valamikor, aztán valami oknál fogva már nem tartják jónak. Rengeteg cikket olvastam a facebook-jelenségről, egyre inkább jó döntésnek tartom kimaradni ebből a továbbiakban.
2012. szept. 22. 16:37
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Csak annak rossz, aki vagy annyira befolyásolható, hogy beszippantja, vagy nem "jóra" használja. Nekem például semmi problémám vele. Tudok mind a 300 csoporttársammal egyszerűen kommunikálni, megosztani dolgokat (oda-vissza), a szervezés is sokkal egyszerűbb. Csak meg kellene tanulni értelmesen használni.
2012. szept. 22. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Én is legszívessebben lejönnék, mert utálom hogy a személyes elmélyült beszélgetéseket felváltja a facebook, már a diák önkormányzati gyűléseket is néha facebook-on tartottok (szerencsére nem mindig és mostmár nem), az emberek mernek hazudni, szemtől szembe nem tudnának olyan jól mint virtuálisan.. Ettől függetlenül nem fogom törölni magam mert a barátnőimmel szeretek ingyen dumálni meg ha lejövök akkor lemíradok mindenről..:S há ez van 14/L
2012. szept. 22. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem felfüggeszteni tudod az adatlapod de attól még fent marad, teljesen letörölni te magad soha nem tudod.
2012. szept. 22. 16:42
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Dehogynem tudod törölni magad.

Én azért regisztráltam, mert a telefon drága, személyesen meg iskola, munka stb. miatt kevese tudok találkozni a barátaimmal, gondoltam, ott majd tudunk kommunikálni, találkozókat megbeszélni meg ilyesmi. Azért hagytam ott, mert annak ellenére, hogy ott megvolt a lehetőség, mégse keresett engem soha senki, ha én írtam, nagy sokára mindig pár szavas válaszokat írtak a a hosszabb üzeneteimre, találkozókat is úgy-ahogy tudtam velük megbeszélni sokadszorra, nekik maguktól eszükbe se jutott rám írni vagy pláne megkérdezni, hogy nem megyünk-e valahova. Arra hivatkoztak, hogy rém elfoglaltak, miközben ültették naponta többször a zöldségeket a farmville-ben, meg játszottak 200 féle más játékkal, töltögettek fel képeket, linkelgettek, kommentelgettek stb. Szóval töröltem az egészet, mert rájöttem, hogy a facebook nem nekem való, hanem olyan embereknek, akiknek vannak barátaik.

2012. szept. 22. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
én már csak azért vagyok fent,mert az egyetemi évfolyammal ott hoztunk létre közös oldalt,ahol megbeszéljük a dolgokat,másra már nem használom,de ha vége lesz az egyetemnek,törlöm magam
2012. szept. 22. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
32%

Az elején tetszett, amikor még ilyen alkalmazásokat osztottunk meg egymással a barátaimmal.OLYAN jól szórakoztunk. Voltak az ismerőseim kb 40en. Aztán egyre többen lettek rajta, a mobilról is lehetett már korlátlanul facebookozni és boldog boldogtalan nyomta. Ma már ott tart az egész, hogy azok is akikről szeretnék infót kapni, tehát nem tilthatom le, na ők is olyan dolgokat írnak ki, hogy milyen volt az ebéd!!!!!

Üzeneteket ott fogadom, ma már csak ezért lépek be.

2012. szept. 22. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha csak rajtam múlna, nem lennék fent. Más módon viszont nem jutnék vizsgatételekhez, segítséghez a jegyzőkönyvkészítésben, itt a legkönnyebb kapcsolatot tartani a csoporttársakkal, és egyeztetni, amit szükséges;arról nem beszélve, hogy a saját születésnapom/névnapom képes vagyok elfelejteni a nagy rohanásban, nem, hogy másokét, ez pedig legalább figyelmeztet. Mondjuk úgy, hogy vannak emberfüggő hasznos részei a fésznek, a szemetet pedig egyszerűen ignorálom - értsd: nem használok alkalmazásokat, nem fogadok el felkéréseket.

A GYÍK itt hagyása fordul meg egyre többször a fejemben, mivel a trollok száma exponenciálisan nő errefelé...

2012. szept. 22. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!