Miért jöttetek le facebookról?
Mi volt az utolsó csepp, mikor jöttetek rá, hogy ez az egész facebook/közösségi oldal cucc:
- hülyeség
- nem neked való
- nem használod semmire
- akármi egyéb?
Miért lett belőle eleged, miért "jöttél le" róla?
Soha nem regisztráltam.
Mondjuk lejönni róla csak úgy tudsz ha kitiltatod magad, mert te saját magadat nem tudod törölni.
Dehogynem tudod törölni magad.
Én azért regisztráltam, mert a telefon drága, személyesen meg iskola, munka stb. miatt kevese tudok találkozni a barátaimmal, gondoltam, ott majd tudunk kommunikálni, találkozókat megbeszélni meg ilyesmi. Azért hagytam ott, mert annak ellenére, hogy ott megvolt a lehetőség, mégse keresett engem soha senki, ha én írtam, nagy sokára mindig pár szavas válaszokat írtak a a hosszabb üzeneteimre, találkozókat is úgy-ahogy tudtam velük megbeszélni sokadszorra, nekik maguktól eszükbe se jutott rám írni vagy pláne megkérdezni, hogy nem megyünk-e valahova. Arra hivatkoztak, hogy rém elfoglaltak, miközben ültették naponta többször a zöldségeket a farmville-ben, meg játszottak 200 féle más játékkal, töltögettek fel képeket, linkelgettek, kommentelgettek stb. Szóval töröltem az egészet, mert rájöttem, hogy a facebook nem nekem való, hanem olyan embereknek, akiknek vannak barátaik.
Az elején tetszett, amikor még ilyen alkalmazásokat osztottunk meg egymással a barátaimmal.OLYAN jól szórakoztunk. Voltak az ismerőseim kb 40en. Aztán egyre többen lettek rajta, a mobilról is lehetett már korlátlanul facebookozni és boldog boldogtalan nyomta. Ma már ott tart az egész, hogy azok is akikről szeretnék infót kapni, tehát nem tilthatom le, na ők is olyan dolgokat írnak ki, hogy milyen volt az ebéd!!!!!
Üzeneteket ott fogadom, ma már csak ezért lépek be.
Ha csak rajtam múlna, nem lennék fent. Más módon viszont nem jutnék vizsgatételekhez, segítséghez a jegyzőkönyvkészítésben, itt a legkönnyebb kapcsolatot tartani a csoporttársakkal, és egyeztetni, amit szükséges;arról nem beszélve, hogy a saját születésnapom/névnapom képes vagyok elfelejteni a nagy rohanásban, nem, hogy másokét, ez pedig legalább figyelmeztet. Mondjuk úgy, hogy vannak emberfüggő hasznos részei a fésznek, a szemetet pedig egyszerűen ignorálom - értsd: nem használok alkalmazásokat, nem fogadok el felkéréseket.
A GYÍK itt hagyása fordul meg egyre többször a fejemben, mivel a trollok száma exponenciálisan nő errefelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!