Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Állandóan megtalálnak az...

Állandóan megtalálnak az "energiavámpírok"! Hogyan tudnám őket nem túl bunkón lekoptatni?

Figyelt kérdés

z egyik csoporttársam hihetetlenül idegsít, semmi kedvem hozzá, elszívja az energiám, de tényleg! Már előző nap rosszul vagyok, ha tudom, hogy holnap megint találkoznom kell vele.

Ma már órára sem mentem be miatta, ami azért is gáz, mert csak 2x lehet hiányozni, én meg kihasználtam miatta az egyiket.

Egyszerűen nem bírom elviselni, sokszor már bőghetnékem van tőle.

Kezdetben még beszélgettem vele, ha odajött hozzám, mert megsajnáltam, hogy más nem áll vele szóba, de mostanában már én is csak "aha", "igen"-nel válaszolok, sőt, sokszor nem is válaszolok, gy csinálok, mintha csak költői kérdést tett volna fel, de nem veszi észre magát!

2012. szept. 21. 11:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Középsuli után kihagytam egy évet, jártam előkészítőre, basszus, ott is volt egy ugyanilyen csaj. Miért tapadnak ezek ráááám?
2012. szept. 21. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy nagyon jó védekező módszerem ellenük, ráadásul nem csak ellenük hasznos. Úgy hívják ignoráció pajzs.
2012. szept. 21. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Kezedbe veszel egy könyvet, és ha nem hagyja abba így sem, akkor csak annyi, hogy "aha... aha... bocsi, de nekem ezt most muszáj átnéznem."

Ha ezt minden találkozáskor eljátszod, kb. a harmadiknál már értenie kell. Ha mégsem, akkor csak a bunkó módszer marad. :(

2012. szept. 21. 12:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi, kipróbálom!

Bár már volt, hogy tényleg tanultam volna, de nem zavartatta magát, nyomatta a hülyeségeit. De az a gáz, hogy ő nem az a típus, aki mondja, mondja, mondja, hanem ő kérdez, kérdez, kérdez, kérdez, de hülyébbnél hülyébb dolgokat. Én meg mindenre azt mondom, hogy "hát, én nem tudom", erre visszakérdez, hogy akkor kitől tudhatná meg. Erre megint mondom, hogy nem tudom, erre visszakérdez, hogy de nem ismerek valakit, aki tudná? Áááááááááá, agybajt kapok, komolyan mondom. :S

Az a baj, hogy amúgy nem tudok bunkó lenni, csak a legváratlanabb pillanatokban meg betelik a pohár, akkor viszont kijön belőlem minden, ami addig felgyülemlett. Na ilyenkor tényleg kőbunkó vagyok, nem akarom ezt megvárni, le akarom valahogy koptatni.

2012. szept. 21. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:

"bocs, ki kell mennem vécére"

"bocs, telefonálnom kell"

"bocs, ezt a jegyzetet el akarom olvasni MOST"

"ne haragudj, nem érdekel a téma"

Ha olyat kérdez, amire nem akarsz válaszolni: "miért kérdezed?" A "nem, nem tudom" folyamatos ismételgetése meg a bámulás meg mindenkit kikészítene. Csak nézz rá szánakozva. És maradj mindig nyugodt.

2012. szept. 21. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:

na, megoldódott a probléma?

amúgy én is olyan vagyok, amilyen te, sokáig bírom, de ha egyszer elszakad a cérna... :D eddig 3 energiavámpírral találkoztam. ebből 2-vel csak felszínes volt a kapcsolat, és ott annyi volt a dolgom, hogy lesz.rtam őket. a harmadikkal barátnők voltunk, mert az elején még nem tűnt fel az energiavámpírkodása... aztán mikor rájöttem, megmondtam neki, hogy tovább nem tartok igényt a barátságára, és onnantól le volt ejtve. szerintem ezt máshogy nem lehet megoldani.

és nehogy a saját mozgásteredet korlátozd, annyit egy ilyen hülye sem ér!

2013. jan. 21. 13:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Még nem, bár ennél jobban már nem tudok bunkó lenni vele.

Viszont ha sikerülne ez+a következő a félévem, akkor megoldódna, mert ő lemaradt, most még lehet velünk pár órán, de szeptembertől már nem.

Szóval azért parázok attól, hogy csúszni fogok, hogy megint csoporttársak lestünk :D

2013. jan. 21. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!