Ha egy egyházi iskolában megtalálnák valakinél a Sátán bibliáját, kicsapnák?
Figyelt kérdés
Aki nem ismerné, ez a "kontrollált egoizmusra" épülő vallás-szerű filozófia (és egy nagy fricska a keresztény vallásra).
2010. aug. 29. 18:59
1/23 anonim válasza:
ki bizisten, mint jobb helyeken a macskát fosni!
2/23 anonim válasza:
az ilyen degenerált minek jár egyházi iskolába??
amúgy nem, sajnos
3/23 A kérdező kommentje:
Vajon ki a degeneráltabb, az ateista vagy a keresztény?
2010. aug. 29. 19:26
4/23 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a keresztény!:)
5/23 anonim válasza:
az ateista, aki a fent említett könyvet isteníti
6/23 anonim válasza:
Az ateista nem hisz Istenben és a Sátánban sem,natúr semmilyen túlvilágiban. :)
7/23 A kérdező kommentje:
Én csak az elejét olvastam, amiben alapos és ésszerű kritikát fogalmaz meg a keresztény vallásról és egyházról, a többi nem érdekelt annyira. Azt viszont tudom, hogy nincs benne ördögűzés meg egyéb sötét dolgok, amire a címe alapján a tájékozatlanabb asszociálhatna. Kérdés, hogy az egyháziak tudják-e ezt, és ha igen, az erős kritika miatt üldözik-e az olvasókat (régen ez nem volt kérdés)
2010. aug. 29. 19:35
8/23 anonim válasza:
Ki a degenerált? Minden ateista és vallásos akik egymást szapulják. Komolyan mondom, mint az óvoda.
"Júúúúj, ez az agymosott hisz Istenben, júúúúj!"
"Pfuj, hogy lehetsz ilyen vak, hogy nem látod Istent?!"
Kb ilyen szinten vagytok, ti idióták! hagyjátok már egymást! Attól, hogy itt cséplitek egymást, nem fog a másik megtérni.
9/23 anonim válasza:
19:28-as 72%-os vagyok
Az utolsó kommentelő még nagyobb igazságot mondott mint én:D
10/23 anonim válasza:
És honnan szerezted meg? Én egy ideje el szeretném olvasni, de a neten nincs fent, könyvtárban sem találom. Van olyan könyvesbolt ahol meg lehet venni? Előre is köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!