Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni munkahe...

Mit szoktatok csinálni munkahelyi energiavámpírok ellen?

Figyelt kérdés
melohelyen van néhány ilyen és baromi idegesitőek.csinálnám a saját munkám,és közben egyfolytában kérdezgetnek üres dolgokat,meg sem várják a választ csak figyelmet akarnak kicsikarni.legszivesebben lküldeném őket a ......-ba.de ugye ezt melohelyen nem lehet mert minden nap találkozom velük,és nem akarok feszültséget amugy is van elég.
2010. ápr. 4. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

fokhagyma fakereszt

xd

nem kell törődni velük

2010. ápr. 4. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
mp3-4 a fülbe, ha olyan a munkád.
2010. ápr. 4. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Es ha nem valaszolsz a kerdeseikre, panaszkodasukra, nem hagyjak abba? Probald mutatni, hogy nem erdekel, amit mondanak. Mondd, hogy nem ersz ra beszelgetni, mert sok a munkad. Sot, azert sem sertodhetnek meg, ha megkered oket, hogy ne beszeljenek hozzad annyit, mert zavar a koncentracioban.
2010. ápr. 5. 04:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) sajna nem Mp3-as a melohely...telefonközpontos vagyok:) a 3.válasz optimálisnak tünik.már mondtam nekik egyszer,hogy zavar,ha egyfolytában beszélnek.akkor ugy tünt meg is értették és csöndben maradtak.csak aztán egy óra mulva elfelejtették...de hátha felfogják egyszer ha kitartó vagyok.
2010. ápr. 5. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!