Munkahelyi zaklatás, segítség?
mond azt hogyha mégegyszer zaklatni mer fel fogod jelenteni
16/L
Nehéz ügy,mert ha nyilvánosságra hozod,vagy elpanaszolod valakinek,akkor nyilván lefogja tagadni...
A mobiloddal rögzithetnél hangfelvételt,mikor zaklat és bevinni a rendőrségre,ha már kezd eldurvulni a helyzet!Vagy egy másik melóhelyet keress!
Égesd be nagyon keményen. Hogy azok előtt, akik ezzel a viselkedésével fel akar vágni, totálisan lenullázódjon. Hangosan, határozottan mondd a dolgokat, hogy minél többen hallják. Ha van felesége, határozottan mondd meg neki, hogy még egy ilyen, és megkeresed a feleségét, és a feleségét fogod megkérni, hogy állítsa le. Ha anyjával él, akkor ugyanezt az anyjával. Egyszer hallottam egy bántalmazással kapcsolatos előadást, ott azt mondták, hogy az ilyenek leállnak, ha 1. látják rajtad, hogy nem félsz, 2. határozottan számon kéred, hogy mit akar tőled, 3. lerombolod a mások előtti nimbuszát. A határozottság és nyugalom nagyon fontos.
Például: megvetően végigméred, és ezt mondod:
- ronda vagy, öreg vagy, kopasz vagy. Nem gondolod, hogy akarok tőled valamit, remélem. Ha csak rád nézek felfordul a gyomrom (én ezt egyszer 23 évesen lőttem el egy hasonló féregnek, egyből békén hagyott).
- gusztustalan vagy, látszik rajtad, hogy nem kellesz senkinek.
- kérsz karácsonyra egy parókát? Akkor talán nem kapok röhögőgörcsöt, ha meglátlak.
Vagy valami hasonló alázást. Ha hozzádér, akkor viszont minden további nélkül pofánvághatod, mert az már önvédelem. Nyugalom, határozottság, önbizalom. Sok sikert.
"Próbálok tudomást semmi venni az egészről, és csak mosolygok, csinálom a dolgom, nincs valami diplomatikus módszer hogy leállítsam??
"
második vagyok, rossz a mosolygás, nem tudomásul vevés, küldd el a francba, mert a mosoly csak bátorítja ....agyalja meg a párod egy parkolóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!