A barátom exe az egyik közösségi oldalon feltette az egyik képemet az ő képei közé. (nem én vagyok rajta, hanem egy rajz. ) Szóltam neki, erre ő van felháborodva. Ti mit szólnátok ehhez?
Valahogy tudatni akartam a lánnyal, hogy legalább megkérdezhette volna hogy felrakhatja-e a képei közé az én képemet, erre olyanokat írt hogy bocsánat hogy megtetszett neki, és ez egy szabad világ. És ne nézegessem a képeit ha nem vagyok az ismerőse. Erre én pedig válasznak azt írtam: stílustalan egy csaj lehet, ha mások képeit lenyúlja. És hogy egy levéllel megkérdezhette volna hogy felteheti-e, és most nem lenne kínos levélváltás most... Erre azt írta hogy én egy senki vagyok, meg szánalmas. Utolsó levelem neki így szólt: "Látom fáj az igazság ha ennyiért képes vagy ugrani:) "
Én úgy érzem nekem van igazam, hiába digitális világot élünk, az interneten is vannak jogai az embernek. Ti hogy látjátok? köszönöm előre is a válaszokat!
na tudod én tanár vqagyok, és ha elmesélném neked kedves diákjaim poénkodás címén miket műveltek az én képeimmel a neten .....
szal ne foglalkozz vele, mindenki tudja h a neten a lehetetlen is lehetséges, szóval hagyd a frászba, csak magadat idegesíted
Ha olyan "okos", akkor szerintem simán beadhatod neki, hogy bepereled. Csak fenyegesd meg, semmi több. Csak szépen meg kell fogalmazni, (mintha komolyan gondolnád), és ha elég hiszékeny, az inába fog szállni a bátorsága.
Fenyegetheted azzal is, hogy már írtál az oldal moderátorainak, és ők le fogják szedni/le fogják tiltani/eljönnek érte kaszával stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!