Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szégyellni való van abban ha...

Szégyellni való van abban ha valaki nem ismeri a buszok közlekedéseit, a saját városában?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok 20évesen, a mentségem az rá hogy sok helyen nem jártam még vagy nem kellett, és most már hogy növök fel egyre többet kell menni idegen helyre

Van még így valaki?

2012. szept. 18. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Miért is kéne? Ha valamivel gyakrabban jársz, annak úgyis megjegyzed. Talán még egy-két mentő útvonalat érdemes megnézni.
2012. szept. 18. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
nincs!bár attól függ mekkora a város!
2012. szept. 18. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Én sme ismerem.

Kisvárosban élek és nincs az a pénz hogy én felszálljak egy tömött buszra. Ráadásul félóránként jár addig gyalog is bárhová elérek. Nálunk csak az idősek, és azok a gyerekek járank busszal akik kinn laknak a francba.

Pesten tanultam és ott kénytelen voltam békvval járni, utáltam.

2012. szept. 18. 22:43
 4/8 anonim válasza:

én is így vagyok

Szegeden élek, mindenhova bringával járok, el is igazodok a városba de a menetrendekről semmit nem tudok.

16/f

2012. szept. 18. 22:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is kisvárosban élek születésem óta, 40 éves vagyok, van néhány helyijárat a városban, de nemhogy a menetrendjüket, még az útvonalukat sem tudom, a jegyárakról nem is beszélve. Sosem volt rá szükségem. Gyalog is kényelmesen besétálható az egész város, rossz időben meg itt az autó.
2012. szept. 18. 23:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Én sem ismerem, egyedül az iskolabusz menetrendjét tudom, ha ugyan az nem változott tavaly óta. Azt is csak azért, mert egy iskolában dolgoztam, és menni kellett reggel a kicsikért a buszhoz.

Van helyijárat is nálunk, de életemben nem utaztam vele, gyalog és kerékpárral járok mindenhova.

2012. szept. 19. 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Hú de égő,hogy nem tudod fejből az összes buszmenetrendet.
2012. szept. 19. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az embert azt tanulja meg,ami rá vonatkozóan fontos (már,ha nem feledékeny). A többit felesleges,mire kéne tudni,lehet már megváltoztatják..
2012. szept. 19. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!