Szégyellni való van abban ha valaki nem ismeri a buszok közlekedéseit, a saját városában?
Én ilyen vagyok 20évesen, a mentségem az rá hogy sok helyen nem jártam még vagy nem kellett, és most már hogy növök fel egyre többet kell menni idegen helyre
Van még így valaki?
Én sme ismerem.
Kisvárosban élek és nincs az a pénz hogy én felszálljak egy tömött buszra. Ráadásul félóránként jár addig gyalog is bárhová elérek. Nálunk csak az idősek, és azok a gyerekek járank busszal akik kinn laknak a francba.
Pesten tanultam és ott kénytelen voltam békvval járni, utáltam.
én is így vagyok
Szegeden élek, mindenhova bringával járok, el is igazodok a városba de a menetrendekről semmit nem tudok.
16/f
Én sem ismerem, egyedül az iskolabusz menetrendjét tudom, ha ugyan az nem változott tavaly óta. Azt is csak azért, mert egy iskolában dolgoztam, és menni kellett reggel a kicsikért a buszhoz.
Van helyijárat is nálunk, de életemben nem utaztam vele, gyalog és kerékpárral járok mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!