Nők! Mikor fogjátok ugyanolyan elbírálás alá vetni a férfiakat, mint saját magatokat?
Ebben a kategóriában csak úgy dől a női felsőbbrendűségi érzet. Legalábbis az én tapasztalatom szerint. Ha egy férfi késik otthonról, vagy nincs kedve a sexhez, akkor az már a megcsalás jele. Ha egy férfi elvárja, hogy a nő (miközben egész nap otthon van) rendezze el a "háztartást", akkor már egy követelőzős, lusta disznó,aki kihasználja a nőt és azért kapja ezt a jelzőt, mert este mikor hazamegy már nincs kedve takarítgatni.
Ti mindig olyan szépen meg tudjátok magyarázni, hogy mit miért tesztek vagy nem tesztek, főképp ártatlan lelki okokra hivatkozva és véletlenül sem vagytok hibásak semmiben sem. De ha a férfi nem tökéletes, akkor dobd ki, keress mást,válj el, mert az a büdös férfi miért képzeli, hogy neki lehetnek elvárásai.
Ha egy nő feltesz egy kérdést és panaszkodik a férfira, kérdés és fenntartás nélkül elfogadjátok az ő szubjektív megállapításait a helyzettel kapcsolatban és mi lesz a végkövetkeztetés: a probléma forrása a férfi. Nem ismeritek a másik fél álláspontját, a történeteket csak nagyívben,általánosságokban írják le, szóval eleve pontatlan,kétes forrásból következtettek. Jön egy férfi kérdése: ott már nem vagytok ennyire biztosak, kétkedtek, hogy a férfi helyesen ítéli-e meg a helyzetet, hogy igazat mond, hogy ő nem hibás-e. Ami szerintem nem feltétlenül rossz, de fordítva már nem ez nem működik, éppen ez a kérdés is.
100ból 1 kivétel van, és ő már írt ide.
ez van ezt kell elfogadni.
Az utolsó bekezdéssel egyet értek.
Az elsőben nem mindegy, hogy mit jelent hogy a nő otthon van. Ha háztartásbeli vagy munkanélküli, akkor jogos. Ha legalább 2 gyereket nevel, akkor azért előfordulhat hogy néha elúszik. Persze nem minden nap. De ott a lehetőség minden férfi előtt, hogy otthon maradjon gyed-en. A férjem megpróbálta, 2 hét múlva takarítónőnk volt.
Sokszor az ördög a részletekben lakozik. Én is szoktam késni, mert túlóra van, vagy még elbolyongok venni valamit hazafelé, vagy találkozom valakivel.
A férjem pláne szokott, mert kötetlen munkaidőben dolgozik és nincs időérzéke.
Én egyetlen dolgot kértem: ha a szokásosnál sokkal később ér haza, akkor szóljon. Én is szólok.
Ugyanis ő hajlamos arra, hogy ha ő tud valamiről, akkor biztos én is (gondolatátvitel..?). Egyetlen vitánk volt, úgy tudtam 4-re hazaér, ehelyett este 10-kor ért haza. Mondta, hogy a lányával csinált programot. Jó, semmi gond, de erről miért nem szóltál? Ő szólt...vagy nem...?
Ekkor kértem meg, hogy felőlem azt csinál, amit akar, de ha már ott amobil a kezében, akkor szóljon, hogy "X-szel találkozom, késő este érkezem csak" és nincs gond.
Háztartás: ez abszolút "ráérés" arányos. Akinek több az ideje éppen, az csinál többet. Ha mindketten el vagyunk havazva, akkor meg úszik a lakás, na puff.
Gyereket tervezünk néhány éven belül. Amikor ennek a munkával kapcsolatos részéről kérdeztem, mondta, hogy aki a szülés környékén éppen jobban fizető állásban van, az megy vissza dolgozni (szoptatás után). Ezzel is egyetértek.
Megcsalás témakör: pont azért a férjem, mert a rezdüléseit is ismerem. Ha a tilosban járna, akkor úgyis a viselkedéséből, mimikájából kiderülne. Nem abból, hogy X órát késik, mert elp-öcsölte az időt valahol (ez kifejezetten gyakori amúgy is nála). Ismerem, hogy rossz színész és erős a lelkiismerete. Ha megcsalna, olyan zavartan viselkedne, hogy nehéz lenne nem észrevennem.
Eddig ilyen nem volt és amíg nem lesz, addig megbízok benne. Ha netán előfordul ilyen, akkor meg elsőként az okot kérdezném meg és annak függvényében tennék további lépéseket (ami akár az is lehet, hogy mélyen magamba nézek, de az is, hogy az ajtó elé vándorolnak a cuccai).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!