Miért izgulok ennyire, talán mégsem jó ötlet bemenni? Hogyan viselkedjek?
holnap beugrok uncsibátyám elé a sulijához, van egy kis dolgunk, szóval megvárom suli után.
Van egy haverja, akivel bár még nem találkoztam képről bejön nekem, és régen üzengettünk egymásnak, plusz 1héttel ezelőtt beszéltünk is chaten, de egyikünk sem akart többet a másiktól, tekintettel arra hogy nem is találkoztunk még sosem élőben.
Kicsit ez is motivál abban, hogy beugorjak a sulihoz. Szeretném végre látni élőben, de félek, izgulok, hogy vajon milyen élőben, stb. És fogalmam sincs hogyan viselkedjek vele. Ha tetszik nekem élőben, nagyon jó lenne ha érdeklődne irántam, persze nem is biztos hogy bejövök majd neki.
Hogyan viselkedjek holnap vele szemben, ha ő is ott lesz??
És miért izgulok ennyire???
1 évig laktam együtt két sráccal, na ott megtanultam h köbgyököt kell vonni a nőzős sztorijaikból XD
A múltkor meg kb így jártam mint most te, unokanővérem pultos, és az odajáró srácok velem szokták néha húzni, aztán elmeséli röhögve nekem h melyik hülye mondta h a férjem lesz. Megyek legközelebb... nem hogy nem szólnak hozzám, de még rám se nagyon mernek nézni, ha bevágok nekik vmi poént XD és nem vagyok Carmen Electra bomba nő, nem tudom mit kezdenének ha odatévedne egy XDXDXD
reméltem hogy legalább odajön hozzám vagy valami, mindenesetre nem vett észre rajtam semmit ez tuti,. mert kb rá se néztem, csak uncsitesómmal foglalkoztam DIREKT :D
de jövőhéten lesz ilyen összeülős beszélgetős-hülyülős estéjük és uncsitesóm barátnője is megy meg eddig én is akartam, de ezek után...nemhiszem. lemondok a srácról, tuti nem jövök be neki:((
fogalmam sincs mit tegyek, egyszerűen passzolom a helyzetet.
nem akarok járni vele, nem kérem hogy szeressen belém de mostmár egy csók a minimum a több évnyi üzengetés után:DD
Nee máár! Ha bejön miért ne mennél el velük? :D
Ha kicsit iszik és felszabadultabb lesz biztos lép vmit :)
hát a mai után, nem hiszem hogy bejövök neki. ha tetszenék neki akkor odajött volna, vagy irt volna chaten most este.
de komolyan miért volt annyira beparázva? nagyobb srácnak gondoltam, bányarém vagyok, vagy mivan??? nem értem.
ezek után semmi kedvem elmenni velük, főleg hogy az én 5letem volt h menjünk el többen, vagyis én is mondtam meg ők is, csak én mondtam h menjünk mi 2en csajok is.
nem akarom hogy kicikizzen, vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!