Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért izgulok ennyire, talán...

Miért izgulok ennyire, talán mégsem jó ötlet bemenni? Hogyan viselkedjek?

Figyelt kérdés

holnap beugrok uncsibátyám elé a sulijához, van egy kis dolgunk, szóval megvárom suli után.

Van egy haverja, akivel bár még nem találkoztam képről bejön nekem, és régen üzengettünk egymásnak, plusz 1héttel ezelőtt beszéltünk is chaten, de egyikünk sem akart többet a másiktól, tekintettel arra hogy nem is találkoztunk még sosem élőben.

Kicsit ez is motivál abban, hogy beugorjak a sulihoz. Szeretném végre látni élőben, de félek, izgulok, hogy vajon milyen élőben, stb. És fogalmam sincs hogyan viselkedjek vele. Ha tetszik nekem élőben, nagyon jó lenne ha érdeklődne irántam, persze nem is biztos hogy bejövök majd neki.

Hogyan viselkedjek holnap vele szemben, ha ő is ott lesz??

És miért izgulok ennyire???

2012. szept. 18. 20:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

úgy izgulok mintha randira készülnék, pedig sosem fogunk eljutni addig:) csak hát most látom majd először:)

bár az is lehet hogy csúnyának fog tartani, vagy éppen csak köszön és észre sem vesz:(

Már évekkel ezelőtt üzengettünk egymásnak poénokat meg ilyesmiket uncsitesómon keresztül, mellesleg a srác kezdte:D de aztán nem foglalkoztunk egymással, nekem volt is utána egy hosszú kapcsolatom, de nem 1x eszembe jutott milyen lehet élőben:) a napokban is sokat gondolok erre, már nincs barátom, neki sincs senkije.

Chatelni nem szoktunk, kb 1hete beszéltünk irtam közösségin egy kép alá ő kötöszködött poénosan és elvoltunk, aztán beszéltünk még 2x és azóta semmi.

Lehet hogy holnap rosszul fog esni ha észre sem vesz, fogalmam sincs mire számitsak...mintha 16éves lennék, pedig lassan 20vagyok. tök gáz vagyok igaz??:(

2012. szept. 18. 20:07
 2/17 A kérdező kommentje:
attól is félek hogy félre érti, hogy rájön hogy azért ugrok be uncsitesóm elé mert vele is szeretnék találkozni, nem akarom magam leégetni, mégse menjek holnap???
2012. szept. 18. 20:08
 3/17 anonim ***** válasza:
Nyugi. Menjél. Nem lesz semmi baj :)
2012. szept. 18. 20:12
 4/17 anonim ***** válasza:
Nah! Lenyugodni! Ha ennyire túlspilázod a helyzetet akkor inkább el se menjél mert a vak is látni fogja rajtad az egészet h kb mintha csak miatta lennél ott. Mindenképpen legyél vele érdektelen mert te most "az uncsid elé mész". Biztos érdeklődni fog, ha nem akkor meg béna, ha neten tudtok hülyülni élőben is oda lehet szólni a másiknak vmi kedveset elvégre is ismeritek egymást mert beszélgettetek. :) Csak lazán!
2012. szept. 18. 20:16
 5/17 A kérdező kommentje:
oké, akkor laza leszek:) és igyekszem "nem foglalkozni vele" :) ha odaszól válaszolok, ha nem hát nem
2012. szept. 18. 20:22
 6/17 anonim ***** válasza:

Azért izgulsz, mert nem vagy biztos abban, hogy te bejössz-e neki.

ezért javaslom, legyél természetes, nehogy elijeszd.

Ha tetszel neki, úgy is megfogod előbb utóbb tudni.:)

Zsömle/lány

2012. szept. 18. 20:48
 7/17 A kérdező kommentje:
igen, igazad van. meg hát attól is izgulok hogy élőben ő milyen:)
2012. szept. 18. 20:49
 8/17 A kérdező kommentje:
azon is gondolkodtam már, hogy mivan akkor ha uncsitesóm előbb kijön a suliból mint Ő. Akkor hogyan fogok vele találkozni?
2012. szept. 19. 10:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Akkor majd elmész velük egyszer szórakozni hova.
2012. szept. 19. 11:12
 10/17 A kérdező kommentje:

na most értem haza hát érdekes volt:D jó nagyot röhögtem :D

ugyebár uncsitesómat a suli előt vártam, erre meséli hogy kinézett az ablakon órán és odament hozzá Ő, hogy "Miaz kiaz kit nézel?"

mondja neki uncsitesóm h "itt van unokahugom" erre a srác "úú ő az??? menjünk le hozzá"

na kicsöngettek jönnek le, láttam h a srác bámult oda is köszönt halkan, elmosolyodtam és kb nem mert a közelembe se jönni, pedig elég menő srác hirében áll:D

2012. szept. 19. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!