Hoy szoktak verekedni a cigánylányok? és mért olyan erösek?
Figyelt kérdés
pl.ha egyedül vannak?2009. júl. 31. 18:34
31/39 anonim válasza:
Nem tudom megkérdem majd a kézis csajt mennyit bir felemelni. Am 16 évesek vunk. Te biztos idösebb. 22 éves fiut? Nem semmi! :O Mennyit birsz felemelni?
32/39 anonim válasza:
kb 30kg-os sulyal szoktam fekve nyomni.Sajna derekam,gerincem,sérvem nem engedi a nagy teher emelését,mert utána napokig érzem,amugy kb 50kg-os cementes zsákot meg birnék emelni.Csak pl utána napokig fáj a hasam alja vagy a derekam.Inkább nem emelgetem.de a karom elbirná.szoktam kézisulyzózni,fekvőtámaszozni,boxolni vagy bringázni is.
30éves csaj vagyok és 55kg kb.és 180cm magas.és nem látszok izmosnak.
ti hány fekvőtámaszt birnátok?és a kézis?és a cigánycsajok?versenyezzetek ezzel is a suliban.
33/39 anonim válasza:
30 éves nő létedre kiállnál 16 éves cigány csajokkal szkanderozni? Ők biztos kiállnának veled, nem fének senkitől és semmitől.
34/39 anonim válasza:
kiállnék.Ez csak játék és verseny.
35/39 anonim válasza:
Te szoktál szkanderozni lányokkal? Azok s cigok elég gyakran amugy.
36/39 anonim válasza:
szoktam igen.ez egy verseny,jó szórakozás.igy a birkozás is az.nem a kisebbel kell erőt fitoktatni,hanem egyelő ellenféllel.ezt nem korosztályra értem,hanem erőlétre.
37/39 anonim válasza:
A cigányok arra gyúrnak, hogy minket magyarokat akarjanak nyomorékká verni.
Na nem baj! Majd megismernek engemet. Ártatlan cigány családokat fogok lemészároltatni. Akk tovább nem fognak gyúrni! Nincs itt kegyelem!
38/39 anonim válasza:
Utolsó!
Te komplett hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!