Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hoy szoktak verekedni a...

Hoy szoktak verekedni a cigánylányok? és mért olyan erösek?

Figyelt kérdés
pl.ha egyedül vannak?
2009. júl. 31. 18:34
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom megkérdem majd a kézis csajt mennyit bir felemelni. Am 16 évesek vunk. Te biztos idösebb. 22 éves fiut? Nem semmi! :O Mennyit birsz felemelni?
2010. jan. 30. 05:52
 32/39 anonim válasza:

kb 30kg-os sulyal szoktam fekve nyomni.Sajna derekam,gerincem,sérvem nem engedi a nagy teher emelését,mert utána napokig érzem,amugy kb 50kg-os cementes zsákot meg birnék emelni.Csak pl utána napokig fáj a hasam alja vagy a derekam.Inkább nem emelgetem.de a karom elbirná.szoktam kézisulyzózni,fekvőtámaszozni,boxolni vagy bringázni is.

30éves csaj vagyok és 55kg kb.és 180cm magas.és nem látszok izmosnak.

ti hány fekvőtámaszt birnátok?és a kézis?és a cigánycsajok?versenyezzetek ezzel is a suliban.

2010. jan. 30. 13:11
 33/39 anonim ***** válasza:
30 éves nő létedre kiállnál 16 éves cigány csajokkal szkanderozni? Ők biztos kiállnának veled, nem fének senkitől és semmitől.
2010. febr. 1. 22:55
 34/39 anonim válasza:
kiállnék.Ez csak játék és verseny.
2010. febr. 3. 20:28
 35/39 anonim ***** válasza:
Te szoktál szkanderozni lányokkal? Azok s cigok elég gyakran amugy.
2010. febr. 4. 09:43
 36/39 anonim válasza:
szoktam igen.ez egy verseny,jó szórakozás.igy a birkozás is az.nem a kisebbel kell erőt fitoktatni,hanem egyelő ellenféllel.ezt nem korosztályra értem,hanem erőlétre.
2010. febr. 5. 19:39
 37/39 anonim ***** válasza:
92%

A cigányok arra gyúrnak, hogy minket magyarokat akarjanak nyomorékká verni.

Na nem baj! Majd megismernek engemet. Ártatlan cigány családokat fogok lemészároltatni. Akk tovább nem fognak gyúrni! Nincs itt kegyelem!

2011. jún. 22. 22:47
 38/39 anonim ***** válasza:
11%

Utolsó!

Te komplett hülye vagy!

2017. máj. 13. 17:42
 39/39 anonim válasza:

Ez a titok

[link]

máj. 6. 05:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!