Hoy szoktak verekedni a cigánylányok? és mért olyan erösek?
Figyelt kérdés
pl.ha egyedül vannak?2009. júl. 31. 18:34
21/39 anonim válasza:
alapból tök izmosak a cigányok testalkatra.pedig nem kondiznak meg semmi...ez mitől van?genetika?attól,hogy valaki erős,izmosnak néz ki még nem biztos,hogy az is!de jobb békénhagyni őket és nem foglalkozni velük.
22/39 anonim válasza:
Kedves utolós, ma 20:47-es, ezt látod énse értem igazából! Én vért izzadva szenvedek, figyelek az étkezésemre, arra hogy egészséges életet éljek, káros szenvedélyek nélkül, hogy a gyúrás ne menjen kárba és tudjak izmosodni; ezek meg mind izomsak mint a nemtudommmi, aztán isznak, cigiznek, nem gyúrnak....miért van ez? én sem tudom:S....
23/39 anonim válasza:
jó kérdés.én nő vagyok,kondizok is,de nem vagyok kigyurt állat.csak csodálom,hogy ezek meg milyen erősek....
24/39 anonim válasza:
benne van a vérükbe a támadás...xD
25/39 anonim válasza:
Nagyon jól verekednek, és vmiért télleg izmosak, ha nem is sportolnak. Sztem tanítják a lányokat is verekedni, nem véletlenül nyernek mindig a magyar csajok ellen boxban. :(
26/39 anonim válasza:
Nem tudom én se, hogy mitől olyan erősek a cigány lányok, de szkanderba is minden magyar csajt lenyomtak, mikor fogadtak. verekedésben meg 10-ből 10x nyertek a suliba! 17/L
27/39 anonim válasza:
Multkor szkanderoztunk az osztályba, 2 cigánycsaj mindenkit lenyomott, még oltogattak is minket. Hogy csak ennyit tudtok magyarok? A legerősebb csaj ellenállását is megtörték nagyon hamar, pedig kézizik és elég izmos. Ja és nem bukottak, nem idősebbek.
28/39 anonim válasza:
kb milyen izmos a csaj?és a cigányok izmosak is vagy edzenek vagycsak simán vannak?attól még,hogy valaki kézizik még koránt se biztos,hogy izmos.
29/39 anonim válasza:
Nézd, ne badisra gondolj egyik esetében sem. A cigány csajok nem sportolnak, nem is vékonyak van rajtuk felesleg is. Viszont a husuk olyan kemény mint a beton. A combjaik meg a karjuk is keményebb sztem sok sportolóénál.
A kézis lány meg azért elég izmos, izmosabbnak definiáltabbnak néz ki náluk. Mégis lenyomta mindkettő cigány csaj.
30/39 anonim válasza:
én nehéz fizikai melot végzek+kondizok is.Szivesen szkanderoznék velük egyet.22éves fiut lenymomtam.4-5éve edzek.kérdésem:hány kg-nyi sulyt bir felemelni a kézizős csaj a cigány csajok és egy átlag csaj a suliba és hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!