Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hoy szoktak verekedni a...

Hoy szoktak verekedni a cigánylányok? és mért olyan erösek?

Figyelt kérdés
pl.ha egyedül vannak?
2009. júl. 31. 18:34
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
20:14! fajtatiszta!
2009. aug. 1. 09:44
 12/39 anonim ***** válasza:
25%

napi 12 órát melózok egészségügyben , ezen a héten szabit vettem ki.

Ennyit a kockulásról.

Most ide leírnám mit gondolok rólad, te korlátolt vadbarom ismét. Korcsoztok itt. Ti mitől vagytok fajtiszták ugyan? Ti sem vagytok senkik, és valakik sem ha itt fröcsögtök a rasszista dumáitokkal, nyaljátok ki egymásét ha már ilyen nagy az egyetértés köztetek.

2009. aug. 1. 10:22
 13/39 anonim ***** válasza:
biztos nagyon művelt ember vagy , de engem nem érdekel a véleményed, én le írtam a sajátomat, és nem akarok belefolyni semmilyen veszekedésbe, úgysem tudjuk egymást meggyőzni (20:14 voltam)
2009. aug. 1. 10:46
 14/39 anonim ***** válasza:

10:22-es, látom megint visszatértél, jól van....az értelmi szintedet tudod mi minősíti? Az hogy például én nem "korcsoztam", az egy másik válaszoló volt, bár ezt te is tudhatnád ha elovlasnád a válaszolók százalékarányait, látnád hogy nem egyezik és nem ugyanaz az ember írta; de ehhez is fogyi vagy.

Ahogy ahhoz is, hogy NE OFFOLJ már te szerencsétlen! Hány nyelven mondjuk el? Hogy ez az oldal nem vitaófrum, hanem egyéni válasz! El kéne olvasni mondjuk a szabályzatot is....

2009. aug. 1. 10:55
 15/39 A kérdező kommentje:

és hogy lehetne leütni könyedén az ilyen kis cigánylányoka?

pl.ha egyedül van.

az az igaság hogy bennem sajna semmi erő nincsen:(

2009. aug. 1. 13:42
 16/39 anonim ***** válasza:

akkor üsd csak le őket ha nem ismernek téged vagy nem laktok közel egymáshoz...különben jön a család, és az szivás....ezek már csak ilyenek....

Rájuk kell csak ijeszteni! nincs nagyobb fiú haverod? az sokmindent megoldana...

2009. aug. 1. 15:28
 17/39 A kérdező kommentje:
de van egy srác akitől rettegnek na de ő vele csak köszönő viszonyba vagyok igaz teccek neki:$
2009. aug. 1. 19:13
 18/39 anonim ***** válasza:
akkor barátkozz össze vele! hehe
2009. aug. 1. 19:57
 19/39 anonim ***** válasza:
Én nem verekednék velük. Felénk volt egy eset, srác barátnőjével elkezdett erőszakoskodni két testvír, össze is pakolta őket annak rendje s módja szerint, aztán egyszer megállt egy kamion a disco előtt, felnyitották a rakteret és nagyjából 60-70 rétinéger mászott elő belőle. Bátyámnak hasonló eset miatt kellett fölköltöznie Pestre.
2009. aug. 2. 11:38
 20/39 anonim ***** válasza:
undoritoak........
2009. aug. 3. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!