Hoy szoktak verekedni a cigánylányok? és mért olyan erösek?
napi 12 órát melózok egészségügyben , ezen a héten szabit vettem ki.
Ennyit a kockulásról.
Most ide leírnám mit gondolok rólad, te korlátolt vadbarom ismét. Korcsoztok itt. Ti mitől vagytok fajtiszták ugyan? Ti sem vagytok senkik, és valakik sem ha itt fröcsögtök a rasszista dumáitokkal, nyaljátok ki egymásét ha már ilyen nagy az egyetértés köztetek.
10:22-es, látom megint visszatértél, jól van....az értelmi szintedet tudod mi minősíti? Az hogy például én nem "korcsoztam", az egy másik válaszoló volt, bár ezt te is tudhatnád ha elovlasnád a válaszolók százalékarányait, látnád hogy nem egyezik és nem ugyanaz az ember írta; de ehhez is fogyi vagy.
Ahogy ahhoz is, hogy NE OFFOLJ már te szerencsétlen! Hány nyelven mondjuk el? Hogy ez az oldal nem vitaófrum, hanem egyéni válasz! El kéne olvasni mondjuk a szabályzatot is....
és hogy lehetne leütni könyedén az ilyen kis cigánylányoka?
pl.ha egyedül van.
az az igaság hogy bennem sajna semmi erő nincsen:(
akkor üsd csak le őket ha nem ismernek téged vagy nem laktok közel egymáshoz...különben jön a család, és az szivás....ezek már csak ilyenek....
Rájuk kell csak ijeszteni! nincs nagyobb fiú haverod? az sokmindent megoldana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!