A cigánylányok miért verekednek olyan kegyetlenül? És
miért ők nyernek szinte mindig?
Figyelt kérdés
A multkor egyik barátnőm összeveszett egy roma lánnyal és bunyó lett a vége. Nem elég, hogy jól megverte a másik, hanem még térdepelve kellett könyörögnie, hogy ne bántsa többet. :S Mástol is hallottam már ilyet sajnos...
Gondolom fiatal vagy. Az általános iskolában annyi a cigányok előnye, hogy 20évesn 6.osak. Ennyi, amúgy egy csicska sza.rhalom az összes akik csak csordában mernek keménykedni.
2011. máj. 21. 14:33
2/34 anonim válasza:
Hmm.....nézzük szerény véleményem szerint azért mert: azok a lányok töbet verekednek így jobban értenek hozzá, míg barátnőd valószínűleg végig benne volt a jajj csak ne bántsam őt ami súlyos lehet neki...ami persze nagyon jó csak ő húzza rövidebbet. Egyébként nem szabad velük verekedni, nem szabad magát lejáratni, ha kötekednek tovább kell menni, könyörgni meg végképp nem szabad...
2011. máj. 21. 14:35
3/34 napietus válasza:
elsőnek van igaza szerintem. ezek csak csordában bátrak.
2011. máj. 21. 14:36
4/34 anonim válasza:
mert cigány,eleve születésétől fogva verekszik a kajáért a segijért a tesvirejivel...
2011. máj. 21. 14:37
5/34 anonim válasza:
Két negyedikes taknyos összeverekszik, szokásos bunyó kisfiúk között. Elkényzetetett kis kan előveszi a százezrede okostelefont, elsírja a bánatát anyucinak, mire a nővérke és anyuci beront az iskolába, be az órára és összeveri a másik gyereket. Kulturált viselkedés, cigó módra! És nem egyszeri eset. A szokásos agresszív cigótempó, mindent ököllel akarnak elintézni. És még ők sírnak, hogy "bántják őket". Ki szegi meg folyamatosan az együttélés szabályait?! Ki nem hajlandó betartani? Nem a magyarok!
2011. máj. 21. 14:46
6/34 anonim válasza:
Mert 6 éves kora óta ebben él. Ráadásul pontosan tudja, hogy cigányként csakis és kizárólag áldozat lehet egy verekedésben. Hála vadliberális jogvédőinknek. A fehér lány meg közben iskolába, gimibe jár, és nem találkozik ezzel a világgal.
De rengeteg újságcikk említi, hogy a bűnözés során is nagyon agresszívek, időseket ölnek, kínoznak. A további fejtegetést meghagyom neked.
2011. máj. 21. 14:52
7/34 anonim válasza:
magyarok! ne hagyjátok magatokat. Önvédelmi boltban lehet kapni gázsprayt, azzal fújjátok jól pofán. Ez egy alsóbbrendű genetikailag korcsos faj egyébként. Nem szeretek ilyet mondani, de ez az igazság.
2011. máj. 21. 14:53
8/34 anonim válasza:
Hallottam olyat hogy egy magyart megtámadott az utcán 2 cigány, úgy el verte őket mint a huzat, épp hogy csak a fekete öve nem volt nála:D
Annak van nagy előnye aki kezdi a bunyózást, mert ha talál fogást a másikon akkor már nyerő pozícióban van.
Pl ha én agresszív lennék és meg akarnék verni valakit akkor egy jó erős ütéssel indítanék. Lehet hogy azzal jobban el lesz foglalva hogy mennyire fáj mint hogy visszaüssön.
Mivel eddig soha nem én ütöttem először, és nálam 2szer akkorák jöttek nekem, így kb 5ből 4 szer alul maradtam, egyszer úgy szedték le rólam mielőtt baj lett volna.
2011. máj. 21. 15:00
9/34 anonim válasza:
a cigányok olyanok mint a csótányok: rengetegen vannak, kiírtásuk sajon lehetetlen. Egész gyerekkorukban ezt látják a "kedves" szülőktől... verekedés, agresszió... nem kapnak más normákat, pedig nagyon nem ártana.
2011. máj. 21. 15:20
10/34 anonim válasza:
A csótányokat,s a patkányokat is ki lehet írtani,a parlagfüvet is,csak sok meló van vele,s sajnos sokan a magyarok közül is csak sírnak,mint a kisribancok,nem hogy mi is hordákban verődve ha kell,rommá vernénk őket,s az őket oly harciasan védőket is!Az a legnagyobb baja a magyarnak,hogy gyáva ahhoz,hogy összefogjon,s összetartson,emiatt is tartunk ott,hogy megintcsak nekünk kell rettegnünk a saját hazánkban!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!