Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigánylányok miért verekedne...

A cigánylányok miért verekednek olyan kegyetlenül? És miért ők nyernek szinte mindig?

Figyelt kérdés
A multkor egyik barátnőm összeveszett egy roma lánnyal és bunyó lett a vége. Nem elég, hogy jól megverte a másik, hanem még térdepelve kellett könyörögnie, hogy ne bántsa többet. :S Mástol is hallottam már ilyet sajnos...

2011. máj. 21. 14:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Utolsó: erről az eu-s igényről van valami linked?
2011. nov. 19. 21:46
 32/34 anonim ***** válasza:

Kedves zoligyerek:

nehogy azt gondold, hogy ez hivatalosan deklarált igény..Nem. Soha, sehol nem fog kifejeződni egyetlen EU-dokumentum keretében - sem.

Magad is tudod: a politika igen összetett játék. Folyamatosan figyelni kell minden rezdülését. Az összefüggéseket meg kell látni. "Linket" tehát nem adhatok, mert nincs, de ha érdekelnek az európai folyamatok és koncentrálsz némileg rájuk, meglátod a miérteket.

Másrészt: a dolog természetéből következik, hogy az általam emlegetett elvárások - fehéren/feketén - soha, sehol nem fognak megjelenni. (De ez csak önismétlés. Nem baj. Nem lehet elégszer mondani.)

2011. nov. 20. 10:40
 33/34 anonim ***** válasza:
Oké, értem. Én eddig az "oszd meg őket és könnyen uralhatod őket" játék mentén értelmeztem a norvég fajvédelmet és a magyarok önvédelemtől való megfosztását. Mondjuk ezt se dekralálták sehol... De sajnos a tiéd is abszolút hihető.
2011. nov. 20. 13:58
 34/34 anonim ***** válasza:

Örülök a válaszodnak. Van egy alapelvem: a folyamatokat mindig szélesebb kontextusban nézni. Mindig a nagyobb egység felől, szűkítve haladni a kisebb irányába. Némi iróniával: a "globális"-tól a "lokális"-ig. Próbáld ki: nem rossz módszer. (Vagy nyitott ajtót döngetek és már gyakorlod is. Akkor bocs.)

A tárgyalt tendenciák pontosabb értékelésében pedig segít az Európa egy másik táján szerzett élettapasztalat - és az a fránya nyelvtudás. (Ami, hálistennek, birtokában van igen sok magyarnak..a ködösítési lehetőségek tehát azzal fordított arányban alakulnak.) Üdv.!

2011. nov. 20. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!