Kegyetlenül megfázhattam mit javasoltok?
Kint ténykedtem a kertbe tegnapelőtt locsolgattam gazolgattam ilyesmi. Úgy megfáztam hogy taknyom nyálam egyben volt tegnap. elfújkáltam vagy 200 darab zsepit.
megittam vagy 3 liter forróteát (almásfahéjjast) este még forró lábvizet is készítettem. De semmi változás nem történt ma is ugyanaz van ,kapar a torkom még a könny is folyik néha a szememből és folyik az orrom is. Már ott tartok hogy lefújom magam gáz sprayvel hátha az kioldja belőllem a bacit vagy legalább az orrom nem folyna. Levert és erőtlennek érzem magam a fejem mef úgy érzem mintha dinnye lenne. Mit csináljak ilyenkor?van rá valami gyógymód? Orvosokkal nem foglalkozom meg különben is vasárnap?!
C-vitamint kéne szedjél,(az is jó ha almát vagy narancsot eszel).
orrdugulás ellen orspray meg vmi mentolos.
az is jó ha cukorkát eszel vagy rágózol.
Maradj az ágyban, próbálj minél többet aludni!
Egyél sok gyümölcsöt, igyál 100%-os narancslevet, egy C vitamint is bekaphatsz.
Amúgy én az Aspirin C-re esküszöm.
Este vegyél egy forró fürdőt, majd gyors bújj be az ágyba.
Viszont ha napokig nem javulsz mindenképp menj el orvoshoz, mert lehet antibiotikumra lesz szükséged, ha begyullad a mandulád, megduzzadnak a nyirokcsomóid stb...
Ha kamillával gőzölsz, az is rendesen "megnyitja a csapokat" :)
Kitartás és jobbulást!!
Bioparox, engem 2 nap helyrehoz. :)
Kamillás gőzölés is nagyon jó egyébként és nagy dózisú C-vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!