Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigánylányok miért verekedne...

A cigánylányok miért verekednek olyan kegyetlenül? És miért ők nyernek szinte mindig?

Figyelt kérdés
A multkor egyik barátnőm összeveszett egy roma lánnyal és bunyó lett a vége. Nem elég, hogy jól megverte a másik, hanem még térdepelve kellett könyörögnie, hogy ne bántsa többet. :S Mástol is hallottam már ilyet sajnos...

2011. máj. 21. 14:26
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. A barátnőm amugy már verekedett magyar csajokkal, de azt mondta, hogy az semmi nem volt ehhez a roma csajhoz képest. MErt ő olyan eröseket ütött és rugott, amivel neem találkozott elötte a barinöm. gyomorra és combra támadott föleg, teljesen megtörte a barátnöm ellenállását ezzel. :S ja és nem idösebb a cigány csaj, kb 1 fejjel kisebb, de a sulya az megvolt neki.
2011. máj. 21. 20:28
 12/34 anonim ***** válasza:
47%
Jobb lenne, ha a barátnőd leszokna a verekedésről, mert ha ennyire gyakran veszekszik, csak úgy mindenkivel, akkor ő sem különb, mint a cigányok nagy része....Nem hiszem, hogy ez megoldás lenne vmire.
2011. máj. 28. 12:05
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Miért ők nyernek mindig? Ezt már megválaszoltad magad: mert kegyetlenül verekednek, őket nem érdekli ha komoly szervi bajod lesz, vagy végleg lesérülsz vagy ilyesmi. Amikor fehérek bunyóznak ott azért általában van egy íratlan szabály, hogy nagyon komoly durvulás azért nincs, tehát oké, eltöröm az orrát, de teszem azt nem rúgom úgy fejbe hogy szétfolyjon az agya, meg ilyesmik....Na a cigányoknál ez nincs. Őt totálisan nem érdekli az sem ha előtte halsz meg. Bekerül a börtönbe, és utána megbecsült családtagként jön ki (mivel aki már ült sitten az a cigányoknál tiszteletet vált ki). Plusz kigyúrja magát, spanol a sitten még több cigánybűnözővel, ott is magyarokat csicskáztat, kereskedik, kiskirályként él, szóval neki a börtön egyáltalán nem büntetés.

És hogy miért verekednek olyan kegyetlenül? Részben erre is válaszoltam: nem érdekli semmi, nem fél a börtöntől, ha bűnöző lesz a családja annál jobban becsüli, gyerekkora óta egy agresszív világ része, stb., stb....

2011. máj. 28. 12:30
 14/34 anonim ***** válasza:
67%

Valószínűleg azért verekszik jobban, mert többet verekszik. Nem tudhatod miért, félelemből vagy hamis dicsőség-vágyból. Sajnálom azokat a gyerekeket, akik beleszületnek ebbe és csak ezt a verekedős gyerekkort ismerik.

Ti ne verekedjetek, ne menjetek bele. Nem éri meg. Csináljatok valamit, ami hasznos vagy ami örömet okoz és nem gonosz, olyat, ami előrébb visz és nem valami ellenében. Barátokat gyűjtsetek inkább, ne ellenségeket.

Kiránduljatok, sportoljatok, menjetek biciklizni, fagyizni, plázázni, sminkeljétek ki egymást vagy alapítsatok zenekart. Annyi minden mást lehet csinálni, a verekedőseket meg hagyjátok lógva, verekedjenek egymással.

2011. máj. 28. 12:58
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtámadnak és esetleg hasba szúrom a lakáskulccsal, akkor meg én leszek lecsukva... hát k*rva jó...

A legtöbb ember azért nem mer védekezni ellenük, mert úgyis a cigány lesz beállítva áldozatnak, mert szegények félnek, mert ők el vannak nyomva, meg milyen rasszista országban élnek... na én erre mondanám azt, amit ferencünk: el lehet innen menni!

2011. máj. 28. 14:38
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért mondom, de valaki nagyon jól írta, hogy a magyarok sajnos impotensek. Jól tükrözik ezt az itt hozzászólók nagy hányada is.

"Ne csinálj semmit, ne tanulj önvédelmet, ne foglalkozz ilyenekkel, menj el onnan".....Na ez az impotens mentalitás.

Nem kéne ide semmi, csak 4-5 magyar embere, akik összefognak, összebeszélnek, és alkalom adtán eltesznek egyet-egyet láb alól, aztán mindenki hallgat mindenről - nagyjából olyan kurucos stílusban, amikor elkaptak 1-1 császárit.

Mondhattok ellene ellenérveket, de ha nem ez a megoldás akkor mi? Megvárni amíg elveszik az országot? Mindig menjünk arrébb, de egy idő után hova?

Nem azt mondom, hogy csináljon bárki is forradalmi tetteket, de amikor olyanra buzdítotok, hogy ne foglalkozzatok ilyesmivel, akkor ezt az impotenciát növelitek!

Nem kell hordában randalírozni mint ők, de eddzed magad, sporotlj, gyúrj, légy erős, tanulj meg bánni eszközökkel, hidegfegyverekkel! Ennyi. Lehet, hogy sosem használod és sosem lesz rá szükséged...a baj azonban csak egyszer történik meg, és akkor jó hasznát veszed, azonban az életedbe kerülhet, ha nem tanultál ilyeneket.

A börtönből is ki tudsz még jönni, de a temetőből sajnos nem.

Egy kicsi harcos mentalitás kéne a magyarokba is! Nem ez az impotens gyökérkedés: tanulj, bla bla...hát persze, a tőzsdepapírok majd megvédenek tőlük, mi? Ugyan már...

2011. máj. 28. 15:00
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Én verekedtem már cigánylánnyal és nem ő nyert hanem én!

De ezzel nem volt lerendezve minden,mert másnap reggel az egész roma brigád ott állt a házunk előtt és várták,hogy mikor megyek ki...

Jobb ha hagyod nyerni,előbb-utóbb úgyse nyugszanak addig a cigányok még bosszút nem állnak...

És tényleg nem jó verekedni velük.Szerintem némelyik képes lenne embert is ölni,ha nem tetszik neki valami.

Olyan primitívek,még térdepelve könyörögjön?

Az egyik csajnak a suliban beszólt egy cigány csaj,a barátnője megvédte és visszaszólt...A cigány csaj meg odament bevert neki egyet,az leült a földre és mindegyik cigány rugdosni kezdte.

Ennyit róluk!Ráadásul 16 évesen még 4-5.be járnak,persze hogy fölénybe érzik magukat!!!

2011. máj. 28. 15:01
 18/34 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat utolsó!

Remélem azota nem bántottak miatta!

Ritka a te eseted, hogy nyerni tudtál...

2011. máj. 28. 16:39
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Aki meg akar tanulni védekezni, csinálja azt amit én. Vásároljon lakást Budapest valamelyik "jó" környékén, és járjon éjszaka dolgozni... Egy hónap alatt megtanulod magad megvédeni, vagy megölnek.
2011. máj. 28. 18:03
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Hány magyar csajjal verekedett eddig a barátnőd?

Mindig ő győzött idáig?

2011. máj. 28. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!